Több nagyobb kiadó is kihagyja az idei Gamescomot

Szerző: xoki | 2022. June 26. | hír | 1 hozzászólás

2022 elég tömött évnek ígérkezett játékmegjelenések terén, de a nagy címek szép lassan mind átcsusszantak 2023-ra. Nehéz megmondani, hogy pontosan ez lehet-e az oka annak, hogy több nagyobb kiadó sem tervez részt venni az idei Gamescomon, de remélhetőleg azért így is érdemes lesz majd figyelemmel kísérni.

A Sony a német Games Wirtschaftnak árulta el, hogy nem terveznek részt venni az idei Gamescomon. Ezenfelül megerősítették azt is, hogy a PlayStation nem lesz jelen Geoff Keighley Gamescom Opening Night Live bemutatóján sem.

A Nintendo, az Activision Blizzard és a Take-Two korábban már megerősítették, hogy semmivel sem készülnek a Gamescomra, és most a PlayStation is csatlakozott hozzájuk. Ráadásul egy kicsit aggodalomra ad okot a tény, hogy eddig kizárólag a Bandai Namco és az Embracer Group jelenléte a biztos. Persze hamarosan biztosan több kiadó is csatlakozik még hozzájuk, de úgy tűnik, sokkal kisebb esemény szemtanúi lehetünk annak ellenére, hogy a világjárvány után ez lesz az első olyan bemutató, amelyet már nem csak online követhetünk.

A Gamescom 2022 augusztus 24-28. között kerül megrendezésre.

Hozzászólások: 1
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
tamas98765 avatar
Nem is tudom van még értelme ezeknek?
Csak azért mert folyton leak van mindenhol meg van hogy bejelentenek valamit aztán eltűnik mint Petőfi a ködben.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció