Több mint 15 év után kapott új tartalmakat a Serious Sam 2

Szerző: Pafry | 2021. March 30. | hír | 4 hozzászólás

A Serious Sam sorozat a címe ellenére egyáltalán nem veszi magát komolyan, és ez nagyon is jól áll neki, hiszen részben emiatt is szeretik ennyien a Croteam alkotásait. Idén lett kereken húszéves a széria, a fejlesztők pedig nem ülnek a babérjaikon, hiszen tavaly megérkezett a széria következő, számozott folytatása, most pedig az immáron tizenöt éves címükhöz, a Serious Sam 2-höz adnak ki egy meglehetősen méretes tartalomfrissítést.

Kaptunk ezáltal többek között két új fegyvert, az eddig hiányzó dual-wielding opciót, tehát most már egyszerre két fegyver is lehet a kezünkben. Bekerült a rocket jump mint játékmechanika, valamint kisebb-nagyobb ráncfelvarrásokon esett át a játék vizuális része, ráadásul még új küldetéseket és többjátékos pályákat is elérhetővé tettek.

Mindez nagyban köszönhető egy moddernak, Nathan „DwK” Brownnak, akivel a fejlesztők közösen készítették el ezeket a tartalmakat, hogy aztán hivatalos csomagként adják a játékosok kezébe. Így azoknak, akiknek ott pihen a könyvtárában ez a remek játék, talán érdemes lehet most egy új kört futnia vele.

Serious Sam II
Serious Sam II
Serious Sam II
Megjelenés: 2005. October 11. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: Croteam
Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Apor avatar
Jó játék de kegyetlenül fárasztó volt 😃
0
0
0
0
kmetovics avatar
WOW. Imádom a 2. részt 😀
Nehogy emiatt (is) újrajátszam.
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@kmetovics: Én valószínűleg neki kezdek a héten, ha már a teljes szériának nem is, mert azt már megtettem nem olyan régen a 4 megjelenése előtt 😃
0
0
0
0
NightWolF33 avatar
Imádom a Serious Sam szériát! Én kifejezetten örülök egy kis plusz tartalomnak még akkor is ha egy régebbi részről van szó. 😀
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció