Több érdekes részlet is kiderült a Grand Theft Auto 6-ról

Szerző: xoki | 2022. July 27. | hír | 6 hozzászólás

A Rockstar Games eddig sajnos nagyon keveset árult el a Grand Theft Auto következő része kapcsán, hiszen az egyetlen hivatalos közleményben csak annyit erősítettek meg, hogy készül a játék.

Az elmúlt évek során folyamatosan felbukkant néhány Grand Theft Auto 6-tal kapcsolatos pletyka, de a helyénvaló szivárgások elenyészőek voltak. Most viszont Jason Schreier friss jelentésének köszönhetően több belsős információval gazdagodtuk a fejlesztés jelenlegi helyzetéről.

A Bloomberg írója több belsős forrásra támaszkodva az állítja, hogy a Grand Theft Auto 6 eredetileg Észak-Amerika és Dél-Amerika több területét egybeölelő térképet tárt volna a játékosok elé, ellenben a korábban említett változtatásokon átesett, illetve a túlórák eltörlésére fókuszáló cég félredobta a terveit, és inkább egy kisebb játékteret készítenek. A Grand Theft Auto 6 helyszíne állítólag Miami fiktív verziója (Vice City) és néhány környező területe lesz. Emellett a következő részben, a széria történetében először egy női főszereplőt is kapunk. Pontosabban egy latin-amerikai nő és egy férfi kerül a középpontba, akiket Bonnie és Clyde inspirált.

A vállalat még mindig változásokon esik át, miközben számos vezetőváltás is történt már. Az alkalmazottak elégedettek az új megközelítéssel és a lazább időbeosztással, de vannak olyanok is, akik a lassú előrehaladás miatt elhagyták a csapatot. Az elemzők szerint a Grand Theft Auto 6 a Take-Two 2023-as pénzügyi évében érkezik, de a játékon dolgozó fejlesztők szerint a játék megjelenése még legalább két évre van.

Grand Theft Auto VI
Grand Theft Auto VI
Grand Theft Auto VI
Megjelenés: 2025. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Rockstar North
Hozzászólások: 6
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Bonnie and Clyde avatar
Bonnie és Clyde féle sztori nagyon jó lenne, a legjobb hír amit olvashattam a játékkal kapcsolatban. 😎
0
6
0
0
💬 1
Patrikkk avatar
@Bonnie and Clyde:
Emellett a következő részben, a széria történetében először egy női főszereplőt is kapunk. Pontosabban egy latin-amerikai nő és egy férfi kerül a középpontba, akiket Bonnie és Clyde inspirált.


Utolsó szót kellene értelmezned,inspirált-->inspiráció más szóval ihlet de a jelentése ugyan az.
Azért a rabló-love párosról az ihlet mivel köztük is nagy volt a kötelék,rablás/love..Innen az INSPIRÁCIÓ hogy róluk mintázva pár dolog csak más köntösben.
0
0
0
0
kovb677 avatar
Gépigényre leszek kíváncsi
0
2
0
0
💬 3
xCube avatar
@kovb677: Arra még bőven várhatsz. Hacsak nem változtatott a platfom- és megjelentetési stratégiáján a Rockstar, akkor legalább egy év lesz a konzolos megjelenés után a PC -s verzió megjelenése.
1
0
0
0
kovb677 avatar
@xCube: Az még messze van akkor
0
0
0
0
no avatar
@kovb677: A hardverek még nincsenek kereskedelmi forgalomban/kifejlesztve, amin fut majd a játék.😝
0
4
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció