Tízéves lesz a Skyrim, jön az Anniversary Edition

Szerző: Pafry | 2021. August 22. | hír | 26 hozzászólás

2011. november 11-én jelent meg minden idők egyik legmeghatározóbb RPG-je, a The Elder Scrolls V: Skyrim, amely mindmáig a Bethesda egyik húzócíme maradt, az eltelt időben pedig rengeteg újrakiadást ért meg. A jeles évforduló alkalmából a kiadó ismételten egy különleges csomagba foglalja a címet, amely pontosan az egykori megjelenésének napján, idén november 11-én válik majd elérhetővé.

A kiadás legnagyobb valószínűséggel az Anniversary Edition nevet fogja viselni, és tartalmazni fog a játék Special Editionje mellett rengeteg modot is, amelyet alapból csak kreditekkel lehetett volna megvásárolni az alapjáték mellé. Bekerül továbbá egy új, eddig sokak által hiányolt játékelem, a horgászat is, így most már botot is ragadhatunk Skyrim vadregényes folyói mellett, hogy kifogjuk magunknak a napi betevőt. Akik már birtokolják a Skyrim Special Editiont, azok frissíthetnek majd az új kiadásra, ennek ára azonban egyelőre még ismeretlen maradt. Feltehetőleg a megjelenés előtt 1-2 héttel fog kiderülni.

Az évfordulót továbbá egy ünnepélyes koncerttel teszik még emlékezetesebbé, amelyet Londonban tartanak majd a Londoni Szimfonikus Zenekar és a London Voices énekkar közreműködésével. A koncertet Twitchen és a YouTube-on is lehet majd követni, ha kedvünk támad ezzel ünnepelni a Skyrim kerek születésnapját.

The Elder Scrolls V: Skyrim
The Elder Scrolls V: Skyrim
The Elder Scrolls V: Skyrim
Megjelenés: 2011. November 11. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: Bethesda Game Studios
Hozzászólások: 26
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
van olyan mod hozzá ami javítja a grafikát ?
0
0
0
0
💬 1
Twist avatar
Először majdnem felháborodtam. Aztán rájöttem, hogy a mi hibánk. Amíg a sok birka megveszi a 100. kiadást is, addig miért ne keresnének pénzt a semmivel? 😅
1
0
0
0
no avatar
Szétt vitt ez a játék a modokkal. Volt bugom hogy egy sárkány moonwallkban hátonfekve repűlt. :D Idegesítőbb mint a FallOut4 :D
0
0
0
0
no avatar
A VI majd érdekelni fog, de mire elkészül addig biztosan újracsomagolják párszor még ezt a részt. Önmagában egy remek játék, de hetedjére már nem tudok nekiülni még agyon modolva se 😅
0
0
0
0
Rocky12 avatar
@Kelori: Ez jó 🤣🤣 Sajnos ugyanez elmondható még egy pár videojáték fejlesztő cégről
1
0
0
0
xCube avatar
@Kelori: Nem is tudtam, hogy ez ennyire ismert, hogy meme is van belőle :D .
0
0
0
0
Twist avatar
@xCube: Meme? Még egy komplett videóklipp is zenével 😅

1
0
0
1
xCube avatar
@Twist: Én Nicolas Cruz ügyére gondoltam...

0
0
0
0
Twist avatar
@xCube: Akkor ezt benéztem, bocsi 😅
0
0
0
0
TRACERHD avatar
[url]https://www.reddit.com/r/skyrim/comments/p9twk6/i_cannot_even_with_this_lol/?utm_source=share&utm_medium=web2x&context=3[/url]
0
1
0
0
Thomaz avatar
DX12/Vulkan kell ide többmagos támogatással a csili vili pecabót nem érdekel.
0
0
0
0
💬 1
LightLeach avatar
@Thomaz: Nem remaster lesz.
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Király, akkor kitör a modder láz ismét! Az SE is kapott nagyon jó, feltunigolt verziós modokat, + ugye alapból stabilabb a modokkal, mint az alapjáték volt annó!
Részemről várós! 😍😎🔥
0
0
0
0
💬 5
gigazte avatar
@HeyJoe-PCRPG-HUN: A Special Editiont összes DLC-vel és a Bethesda által összegyűjtött Creation Clubos módokat foglalja magába ez a kiadás, szóval nem különálló játék lesz. Egyébként a közelmúltban jött hozzá a Nemesis Engine, amelynek köszönhetően dinamikus animációkat lehet tenni a játékba, és emellé érdemes leszedni a True Directional Movementet, szóval már most is érdemes visszatérni a játékhoz.
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
@gigazte: Ja, én játszom most is, nem írtam hogy nem játszom de köszi! :)

Én először kivárom a megjelenését, aztán meglátjuk pontosan mi is lesz ez az új kiadás, mert megjelenés előtti ígérgetéseket már hallotttunk kb. az összes kiadótól. ;) Azért bizakodom benne, hogy jó lesz tényleg! :? Részemről örök kedvenc ez a játék, 1ike a kevés megunhatatlan darabnak. Mint pl. a Heroes 3., + 4. része, minden évben rámtör a nosztalgizhatnék azokkal is. :D
1
0
0
0
gigazte avatar
@HeyJoe-PCRPG-HUN: Én júniusban kezdtem újra az elejéről, és most először a SE-el. Meg is lepődtem, hogy mennyivel stabilabban lehet módolni! :D A sima Skyrimet már jó 4x-5x újrakezdtem, és a mai napig megunhatatlan. Most el is határoztam, hogy minden dlc-vel együtt végigjátszom az egészet, mert a DLC-ket eddig mindig kihagytam.
1
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
@gigazte: Dittó, pontosan ugyanazekért kezdtem az SE-be, most előszőr én is az összes DLC-vel játszom, plusz stabilabb a modokkal ugye, + jobbak is a modok rá, mert sok mod pl. magában foglalja a régebbi modok felíjított verzióját, sokszor akár gyűjtői kiadásban, sok kis modot gyúrtak 1 nagyobbá, + jobbá. :)
1
0
0
0
gigazte avatar
@HeyJoe-PCRPG-HUN: Most még az hozzá adódik majd, hogy Nexuson csoportosítják majd a módokat, és könnyebben le is lehet majd tölteni módpackeket. Kíváncsi leszek milyen kihatással lesz ez majd a közösségre. A dlc-vel felérő módok java még készülőben van, szóval lesz még a jövőben pár 100 óra plusz benne. Addig ki is pörgetjük az alapjátékot, és a dlcket! :D
1
0
0
0
Szabcsiadi avatar
Miért kell kiadni ezt a játékot 100x? Szerintem akinek ennyire kellettek a modok az már úgy is megvette/leszedte valamilyen ismeretlen helyről, vagy ami ingyenes letöltötte a Bethesda oldaláról, a horgászás meg lehetett volna patch is. Persze a modok miatt a játékban mai napig van potenciál ahogy az Oblivionban is és nem is akarom elvenni tőle, de ezért nem kell kiadni főleg, hogy volt egy Special Edition is, egy Legendary edition is stb.

Nem jövök azzal, hogy "Inkább TES 6-ot adják ki" hanem inkább azzal, hogy azon dolgozzanak minthogy bármit is csináljanak ami egy Skyrim újrakiadással ér fel.
0
0
0
0
💬 1
Larten avatar
@Szabcsiadi: GTA 5 next next kiadása sem panaszkodhat :D
0
0
0
0
gigazte avatar
https://pbs.twimg.com/media/E9LpTjKWEAIN29-.jpg
Még egyszer ezután ki kell adni, mert a Resident Evil 4 is felzárkózik a Remake -kel. 😅
0
0
0
0
pcboy avatar
Szuper akkor lehet hogy a special editionel ellentétben kellő hangerővel játsza le a tipikus skyrim zenét amikor csatában vagy. Igen mielőtt valaki kérdezi törten megvolt az eredti ott nem volt probléma a hanggal. Megvettem a specialt és az egyszerűen túl halk a hang és forum téma az offical oldalon ez amit azóta is csesztek egy updatel javítani. Bugos a skyrim...amit ki is lehet használni. De a halk zene az gáz.
0
0
0
0
susguy avatar
Did I ever tell you what the definition of insanity is?

Todd Fraud Howard mikor kiadja az ötvenhatodik Skyrim variánst... és ugyanúgy megveszik a fanboyok.
0
1
0
0
TRACERHD avatar
Beszarok ezen XD Még vagy 20-szor adják már ki.
6
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció