Tízéves lesz a League of Legends

Szerző: xoki | 2019. September 17. | hír | 8 hozzászólás

Idén ősszel 10 éves lesz az egyik legnépszerűbb MOBA, a League of Legends, és ennek örömére a Riot Games több meglepetéssel is készül a játékosok számára.

Október 15-én egy különleges esemény veszi majd kezdetét, amelynek köszönhetően livestream formájában visszatekintünk a játék múltjára, és annak jelenlegi helyzetéről, illetve jövőbeli tartalmairól is szó esik majd. Tehát például a 2020-as előszezon első információit is itt leplezik le, valamint fény derül a Teamfight Tactics következő nagy frissítésének tartalmára is.

A Riot Games elárulta még, hogy a League of Legends egyidejű játékosainak száma már a 8 milliót is eléri egy nap, és ez egyben azt is jelenti, hogy nem meglepő módon ez a világ egyik legnépszerűbb játéka. Egy 10 éves címhez képest pedig ez mindenféleképpen kiemelkedő eredménynek számít.

Tehát ha kíváncsiak vagytok a Riot Games terveire, illetve ha nosztalgiázni szeretnétek egy kicsit a visszatekintő videókkal, akkor kövessétek a Riot Games Twitch csatornáját, ahol október 15-én kezdetét veszi majd a Riot Pls vlogok évfordulós, speciális livestream verziója.

League of Legends
League of Legends
League of Legends
Megjelenés: 2009. October 27. (PC)
Műfaj: MOBA
Fejlesztő: Riot Games
Hozzászólások: 8
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Maximinus avatar
6 évig játszottam majdnem mondhatni, hogy napi szinten.. Plat-Dia között mozogtam, de annyira megváltozott az elmúlt 1-2 évben a játék és a community, hogy egyszerűen már kezdtem undorodni az egésztől. Szerencsére 2 hónapja "tiszta" vagyok és nem hiányzik, de persze vannak jó emlékeim róla. Azért aki tolja még, annak GL HF! 😆
0
0
0
0
no avatar
Remélem ennek alkalmából kapunk 30 ezer kék esszenciát(blue essence/ régi játékosok így is ismerhetik hogy: ip)
0
0
0
0
💬 2
Bukta avatar
@Criffer: Szerintem beraknak valami eventet és ennyi
0
0
0
0
no avatar
@Bukta: 😞 Remélem nem egy eventel szúrják ki a szemünket
0
0
0
0
TheXperia1 avatar
Azóta basz az ideg szét mióta megjelent ez a game.... régen csak úgy repkedtek a tárgyak AFK játékosok miatt....
0
0
0
0
💬 3
Puffin avatar
@TheXperia1: LoL... 😆
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
@TheXperia1: na én CSGO val vagyok igy, haverok midnig hivtak h menyjek, csgotol meg szét*** az ideg, kettétörtem v 3 bill-t, aztán direkt kibannoltattam magam,1,5 év pihi errefel most meg nem ingyenes ? 😆
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció