Titokzatos remake-en dolgozik a 2K Games

Szerző: xoki | 2024. July 10. | hír | 14 hozzászólás

Egy ideje már tudjuk, hogy a 2K már nagyban dolgozik a Bioshock következő generációs látványvilágot kínáló, Unreal Engine 5-ös folytatásán, azonban Ken Levine direktor ezúttal nem vesz részt a fejlesztésben. Úgy tűnik, nem csak ezen az egy Bioshock projekten dolgoznak, belátható időn belül az eredeti játék remake-je is elkészülhet.

Amint azt az MP1st kiszúrta, Brett Shupe, a 2K 3D művésze és animátora frissítette önéletrajzát néhány új projekten való munkával, köztük egy új Mafia-játékkal, egy új Bioshock-játékkal és több, be nem jelentett projekttel is, köztük egy titokzatos remake-kel.

Az egyik legnagyobb esélyes természetesen a Bioshock remake-je. A Capcom az elmúlt években nagy sikert aratott az eredeti Resident Evil-játékok felújításaival, amelyek a Bioshockban is fellelhető horror elemeket tartalmaznak, azonban a két széria teljesen eltérő környezetet tár a játékosok elé, illetve a játékmenet is nagyban különbözik.

BioShock
BioShock
BioShock
Megjelenés: 2007. August 21. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: 2K Australia, 2K Boston
Hozzászólások: 14
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
bigfooot avatar
Nem elég a sok rókabőr és kb semmi újítást nem tartalmazó folytatás tenger az ubisofttól (far cry, assasyn ,watch dogs) most még ellepnek minket a remake -k is..
Ahogy lent is említették vannak olyan játékok pl Resident Evil 2 amik nem éppen jól öregedtek, ahol játék mechanikailag is jól jött a felújítás, mivel aki nosztalgiával ült le játszani se élvezte azt már annyira. De pl a bioshock első rész is olyan hogy akár először vagy sokadjára is de abszolút megállja a helyét mai napig is. Nyílván olcsóbb és kevesebb erőfeszítést igényel ,de jó lenne ha ezt a sok manit inkább igényes új IP -k vagy legalább minőségi folytatásokra fordítanák
0
0
0
0
DawnF94 avatar
A Nobody Wants to Die című shooter (Critical Hits nevű lengyel indie studió fejleszti) július 17.-én jelenik, és szerintem fel fog érni egy Bioshock remakkel. Valaki nem akarja esetleg felrakni az oldalra? Valószínűleg nagyon mega game lesz, New Yorkban fog játszódni, steampunkos környezetben. Még gépigény nincsen róla Steamen, de tegnap már 10 perces gameplay videó is megjelent róla.
0
0
0
0
nesh019 avatar
Örülök...
Nagyon jó game.😍

De már nagyon unalmas h minden játéknak lassan lesz Remakeje.

Ez csak üzlet mert sporolnak a kiadók...

Szerintem ennek a játéknak nem is kell Remake mert a mai napig megállja a helyét...
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
Én imádom ezeket a remakeket
Resident evilek
Dead space
Zseniális mind

Tudom megoszto ez a dolog
De én imádom ezeket a régi nagy kedvenceket új köntösben

A bioshock is még mindig nagyon szép
De megneznem újra mai látvánnyal
2
0
0
0
💬 2
Payphoner avatar
@MC MaRcI: Engem inkább az zavar hogy az igazán régi 80-90s évek játékait nem nagyon újítják fel. Amivel tényleg lenne munka az már luxus. Oké a Resiket alá írom azok jól sikerültek és régi gamek. De ott van pl amit nagyon sokan kérnek, és volt róla pletyka is mégis sehol semmi a Blade runner. De megannyi játék van amiről nem akarnak csinálni semmit sem
1
0
0
0
MC MaRcI avatar
@Payphoner: Hát ez ilyen de látjuk hogy a resi és dead space féle remakeknek van létjogosultsaga
0
0
0
0
xCube avatar
Annak ellenére, hogy sok remake nagyon is megállja a helyét, sőt akár le is körözi a modern címeket, nem mehetünk el amellett a tény mellett, hogy a játékipar a filmipar nyomán haladva aktívan belépett a masszív újrafeldolgozás iparába. Ezzel nekem csak annyi a problémám, hogy sok olyan cím kerül újrafeldolgozásra, ami még mai szemmel nézve is tökéletesen megállja a helyét. Én szeretem tisztelni a produktumokat azok helyén és idejében, támogatom a játékmegőrzést is. Nyilván egyre nehezebb valami újal előállni, de ez még nem jelenti azt, hogy tíz - tizenöt éves címeket kell elővenni és új ruhába bújtatni. Az "újszülöttnek minden vicc új" alapelv mellett ezt gyakorlatilag legkésőbb húsz évente el lehet játszani.
0
0
1
0
cabus26 avatar
Ennyi felesleges és xar remekeket...😂😂😂🤣🤣🤣😂😂😂🤣🤣🤣😂😂😂🤣🤣🤣😂😂😂🤣🤣🤣🤣
1
0
1
0
💬 6
Deathati avatar
@cabus26: És még el is tudják adni...
0
0
0
0
Thespartan avatar
@cabus26: Annyi, hogy a RE remake-ek k*rvajóra sikerültek! Na azokkal tényleg volt meló és látszik a minőségre törekedtek. Ha ezt a hozzá állást átvennék még egy páran, akkor had jöjjenek a remake-k, esetleg remaster-ek is, ha olyan jók.
0
0
1
0
cabus26 avatar
@Thespartan: Ezek pozitív kivételek.De egy pl dead space "remake"-re semmi szükség nem volt sztem...
A RE esetén nézőpont váltás történt a 4.-et leszámítva.Ott inkább a jó sztori tudta eladni megint.De egy olyan játékot,ami alapból rendben volt,remakelni,pénzlehúzás szaga van,ami persze nem régi cím.
0
0
1
0
raw_god93 avatar
@cabus26: De pl egy Bioshock 1-2-ből volt Remastered változat, minek remakelnék amúgy? Én is azt érzem, hogy pénz lehúzás szagú nagyon. Az is benne van a pakliban, hogy már semmi ötletük nincs a fejlesztőknek és kiadóknak sajnos.
2
0
0
0
cabus26 avatar
@raw_god93: Lenne ötletük valszeg,csak ezekkel a lehúzásokkal egyszerűbb pénzt keresni...
0
0
0
0
raw_god93 avatar
@cabus26: Az biztos. Bár, ha így folytatják csődbe mennek egy idő után, mert végtelenségig nem érdemes semmire építeni úgy.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció