The Walking Dead: The Final Season - megjelent a harmadik rész

Szerző: xoki | 2019. January 15. | hír | 1 hozzászólás

A Telltale Games bezárását követően sokan aggódtak, hogy mi lesz kedvenc játékaik folytatásának sorsa. Sajnos sok játék valószínűleg már sohasem készülhet el, de a The Walking Dead: The Final Season már biztosan megkapja méltó befejezését a Skybound Gamesnek köszönhetően.

A The Walking Dead: The Final Season utolsó két epizódjából az első, vagyis a „Broken Toys” a mai naptól elérhető. A harmadik rész főmenüjében pedig fény derült a negyedik rész megjelenési dátumára is, amely március 26-a lesz majd.

Ha eddig esetleg nem szereztétek volna be a játékot, akkor most már kizárólag az Epic Games áruházából tudjátok megvásárolni azt, viszont ha már birtokoljátok a játékot a Steamen, akkor a befejező részeket is onnan tudjátok letölteni.

The Walking Dead: The Final Season
The Walking Dead: The Final Season
The Walking Dead: The Final Season
Megjelenés: 2018. August 14. (PC)
Műfaj: Kaland
Fejlesztő: Telltale Games
Hozzászólások: 1
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
NTSC Jani avatar
Csak elkészül a játék. Elég csúnya lett volna, ha a 2. rész után már befejezik. Már az is csalódás volt egy kicsit, hogy csak 4 epizódot terveztek már a fináléra. Így utólag belegondolva, már ez is egy apróbb jel volt, hogy nincs minden rendben a Telltale háza táján. Bár igaz az első rész jóval hosszabb volt, mint pl. a harmadik évad részei, amik 1 órásak voltak. Mondjukra számomra az első évad volt a legjobb. Az volt a Telltale Games csúcspontja, s a bukásához vezető út is egyben. Túl sokat vállaltak ahhoz képest, hogy milyen kicsi csapat volt. A dolgozóikat nem becsülték, s nem is fizették őket túl, ellenben rengeteget robotoltak, s nagy volt a feszültség is emiatt. Na de kíváncsian várom, hogy mi lesz a vége a sztorinak. 😀
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció