The Walking Dead: The Final Season - a Skybound Games fogja befejezni

Szerző: xoki | 2018. October 08. | hír | 1 hozzászólás

A Telltale Games szétesésével rengeteg játékuknak már valószínűleg soha nem készül el a folytatása, de az egyik legnépszerűbb projektjük mégis megkapja méltó befejezését.

Igen, a The Walking Dead szériáról van szó, ugyanis az utolsó évadból mindössze két rész jelent meg a tervezett négy helyett. Korábban a Telltale Games elmondta, hogy szívükön viselik a játék sorsát és mindent megtesznek annak érdekében, hogy elkészüljön a befejezés. Most, alig két hét elteltével a Skybound Games egy jó hírrel szolgált a rajongók számára, ugyanis ők készítik majd el a Clementine történetét lezáró epizódokat.

A Skybound Games az eredeti képregény készítőjének vállalata, és a rendelkezésünkre álló információk alapján együttműködnek majd a Telltale Games csapatával, ezzel pedig egy olyan méltó befejezést kaphat a játék, amelyet a készítők megálmodtak, tehát nem egy teljesen más úton fogják megközelíteni a projektet. Egyelőre nem tudni, hogy a Telltale csapatából pontosan hányan vehetnek majd részt a munkálatokban.

The Walking Dead: The Final Season
The Walking Dead: The Final Season
The Walking Dead: The Final Season
Megjelenés: 2018. August 14. (PC)
Műfaj: Kaland
Fejlesztő: Telltale Games
Hozzászólások: 1
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
JadenCrowller avatar
jess, eddig jó a sorozat ne most haggyják abba
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció