Menu
The Walking Dead: The Final Season - a Skybound Games fogja befejezni
Szerző: xoki, 2018. október 08., hír

A Telltale Games szétesésével rengeteg játékuknak már valószínűleg soha nem készül el a folytatása, de az egyik legnépszerűbb projektjük mégis megkapja méltó befejezését.

Igen, a The Walking Dead szériáról van szó, ugyanis az utolsó évadból mindössze két rész jelent meg a tervezett négy helyett. Korábban a Telltale Games elmondta, hogy szívükön viselik a játék sorsát és mindent megtesznek annak érdekében, hogy elkészüljön a befejezés. Most, alig két hét elteltével a Skybound Games egy jó hírrel szolgált a rajongók számára, ugyanis ők készítik majd el a Clementine történetét lezáró epizódokat.

A Skybound Games az eredeti képregény készítőjének vállalata, és a rendelkezésünkre álló információk alapján együttműködnek majd a Telltale Games csapatával, ezzel pedig egy olyan méltó befejezést kaphat a játék, amelyet a készítők megálmodtak, tehát nem egy teljesen más úton fogják megközelíteni a projektet. Egyelőre nem tudni, hogy a Telltale csapatából pontosan hányan vehetnek majd részt a munkálatokban.

Ajánló
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 1
JadenCorn avatar
9 hónapja | 2018. 10. 09. 00:25:54
#
jess, eddig jó a sorozat ne most haggyják abba


Lite versions: