The Ramp: minimalista, relaxáló gördeszkás élmény

Szerző: Pafry | 2021. July 18. | hír | 1 hozzászólás

A The Ramp egy érdekes, minimalista gördeszkás játéknak ígérkezik, kifejezetten nyugtató atmoszférával, amely így könnyen beránthatja magával a műfajt kedvelőket. Ráadásul a játékot mindössze egy ember, Paul „Hyperparadise” Schnepf fejlesztette, aki a játékmenetet könnyen elsajátíthatónak, de annál nehezebben tökéletesíthetőnek ígéri.

A megjelenéskor négyfajta pályán tesztelhetjük gördeszka tudásunkat a játékban: egy üres medencében, félcsövön, egy egyre magasodó rámpán, valamint egy hagyományos deszkapályán. A háttérben nyugis dallamok, zenék fognak szólni, amelyek a fejlesztő szerint tökéletesen kiegészítik a játék által elérhető flow-élményt. A játékban nem nagyon lesz semmiféle akciózás, sem öldöklés, sőt, még pontokat sem kapunk a trükközésért, Schnepf célja egyszerűen a kikapcsolódás, és az emberekre nehezedő stressz levezetése a The Ramp segítségével.

A játék augusztus 3-án jelenik meg a Steamen, az ára kifejezetten alacsony, mindössze 5,99 euró lesz, így aki esetleg egy kicsit le akarja vezetni a feszültséget, ráadásul szereti a deszkás játékokat, annak megérhet egy próbát.

The Ramp
The Ramp
The Ramp
Megjelenés: 2021. August 03. (PC)
Műfaj: Szimuláció, Sport, Casual
Fejlesztő: Hyperparadise
Hozzászólások: 1
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
cabus26 avatar
Szép,szép,de ez a játék inkább androidra való és nem PC-re.Most ki az az ember,aki egy gépen ilyen játékot játszik?
Sok fejlesztő nem is tudja,hogy a játéka milyen platformra illik.
Ja meg ennyi pénzt kérnek érte,amikor telefonokra efféle játékokból kismillió van,ingyen!
2
0
0
2


Elfelejtett jelszóRegisztráció