The Outlast Trials: leleplezték a játékmenetet

Szerző: Pafry | 2021. August 26. | hír | 6 hozzászólás

Egy ideje már mély hallgatásba merült a Red Barrels, az azóta klasszikussá érett Outlast játékok megalkotója. Nem nagyon lehetett hallani semmit a háttérben javában készülő, elsősorban kooperatív játékról. Egészen mostanáig, ugyanis a fejlesztők a Gamescomon közzétették az első kedvcsinálót, amely ráadásul mindjárt egy gameplay előzetes, és még egy megjelenési időszakot is tartalmazott magában.

A trailer tanulsága alapján ezúttal is bőven lesz részünk szörnyűségekben, válogatott borzalmakat és kínzásokat kell elszenvednünk egy kicsit sem bizalomgerjesztő környezetben, de hát pont emiatt imádjuk a szériát. A játék, habár co-opra van kihegyezve, egyedül is élvezetes marad, de ha akarjuk, akár három társunkkal is összeállhatunk, hogy megmérkőzzünk a ránk leselkedő veszélyekkel.

A The Outlast Trials egy megjelenési évet is kapott, ez pedig 2022 lesz, és remélhetőleg már ezen belül sem kell rá olyan sokat várnunk. Steamen itt lehet kívánságlistára tenni.

The Outlast Trials
The Outlast Trials
The Outlast Trials
Megjelenés: 2023. May 18. (PC)
Műfaj: Túlélő-horror, First person
Fejlesztő: Red Barrels
Hozzászólások: 5
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Várom az új részt:) Bár az O2-vel még nem játszottam, mert nem annyira tetszett, erre kíváncsi leszek.
1
0
0
0
Szabcsiadi avatar
Az Outlast 1 okéa volt mindennel együtt, de a második rész nem volt több mint egy walking simulator amiben fel lehetett venni az elemet. Igazából ezt a részt se nem várom, se nem veszem meg, se nem szedem le egy virágbolti oldaldól mert a Red Barrel games lassan Outlast studios is lehetne. Megnéznék egy új IP-t tőlük, mert ez az Outlast egy olyan franchise aminek nem kellene franchisenak lennie.
0
0
0
0
no avatar
Videó alapján a helyszín hozza az első rész hangulatát ami pozitívum, ugyan nem volt rossz a második rész de az elsőhöz képest szerintem sokkal langyibb volt, remélem magát a co-op rendszert is sikerül nekik megfelelő módon összerakni.
0
0
0
0
kmetovics avatar
Várom már. Remélem jobb lesz, mint a 2. rész.
1
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció