The Game Awards 2020: ezek voltak a show fénypontjai

Szerző: xoki | 2020. December 12. | hír | 18 hozzászólás

Az idei The Game Awardson a nyertesek kihirdetése mellett rengeteg érdekességgel, bejelentésekkel és előzetesekkel készültek a szervezők. Ha esetleg lemaradtatok volna róla, vagy felelevenítenétek ezeket, akkor jó helyen jártok. Nézzük, mik is voltak az idei show fénypontjai!

Master Chief is bekerül a Fortnite-ba. Új pályával bővül az Among Us. Az A Way Out fejlesztője, Hazelight bemutatta következő játékát, amely az It Takes Two címet kapta. Az új co-op élmény március 26-án fog megjelenni PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. A We Are OFK az OFK nevet viselő virtuális popcsapatra fókuszál majd. A Gone Home fejlesztője, a Fullbright szintén új játékok jelentett be. Ez lesz az Open Roads, amely valamikor 2021 folyamán fog megjelenni. A Striking Distance Studios bejelentette első játékát, a The Callisto Protocolt. Modern Perfect Dark rebooton dolgozik a The Initiative.

A Turtle Rock Studios, vagyis a Left 4 Dead stúdiója korábban elárulta, hogy egy hasonló körítésű játékot készít, ez a Back 4 Blood, amelyet most végre meg is mutattak egy játékmenet trailer kíséretében.

Új Dragon Age 4 teasert kaptunk:

A következő Mass Effect is bemutatkozott, de sajnos az új teaser egyelőre nem fedett fel túl sok mindet.

Vin Diesel is szerepel az ARK 2-ben. Egy animációs sorozat is készül a játék világa alapján.

A Sony bejelentette a Season című játékot, amelyben főszereplőnk kerékpárral fedezi fel a világot. A Microsoft felfedte, hogy a Microsoft Flight Simulator 2021-ben Xbox Series X|S konzolokra is megjelenik. A bejelentésből kiderült, hogy Xbox-ra a játék nyáron válik majd elérhetővé.

no cover
no cover
Mass Effect (2022)
Megjelenés: TBA
Műfaj: Akció, Szerepjáték, TPS
Fejlesztő: BioWare
Hozzászólások: 18
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Ark 2 és B4B az várós, utóbbiból már lehetett kapni kulcsot alpha-ra 😶
0
0
0
0
💬 10
LuciferFlash avatar
@LordSzalko: te megkaptad már a kulcsot ? 😃
0
0
0
0
no avatar
@LuciferFlash: Regelés után pár órára rá megküldték a kódot 😃
0
0
0
0
Korryenz avatar
@LordSzalko: én regelni akarok,de bugos az oldal és bárhová kattintok nem enged semmit csinálni :/

Ui.: Chromeban forrásoknál az oldalon volt egy BLOCK nevű sor,ki töröltem és engedett mindent 😆d
0
0
0
0
LuciferFlash avatar
@LordSzalko: Ohh akkor en valszeg nem kapok mar 2 napja regiztem de semmi :/
0
0
0
0
no avatar
@LuciferFlash: Majd ha esetleg kapnék egy fölöset akkor átküldöm PM-ben.
0
0
0
0
Edven avatar
@LordSzalko: "*PC only closed alpha test available only in US, Canada, UK, Germany and France"

Akkor hazudik az oldal? :S
0
0
0
0
no avatar
@Edven: Lehet úgy maradt a VPN-em, de az is lehet hogy csak a kiválasztott régiót nézi. Egyébként Discord-on is sorra osztják a kulcsokat régiótól függetlenül.
0
0
0
0
Edven avatar
@LordSzalko: Lehet nem ártana oda is csatlakozni.
0
0
0
0
gigazte avatar
Az a baj, hogy a Trailer színvonalát nem hiszem, hogy hozni fogja maga a játék, de mindenesetre várni fogom az új Mass Effectet! Nálam ez az utolsó utáni utáni esélye a BioWarenek...
0
0
0
0
💬 5
Twist avatar
@gigazte: Nekem Liarából úgy tűnik, hogy az Androméda után inkább a nosztalgiával próbálnak biztonsági játékot játszani.
0
0
0
0
susguy avatar
@Twist: Nem is feltétlenül baj ez. Tökéletes alap a meglévő Mass Effect világa, lazán lehet még oda építeni jó , új dolgokat. Andromedában többek közt az volt a baj hogy túl sokat eldobott az eredeti részből, kevés újat hozott a helyére, és az a kevés is igénytelen volt. Az első citadellába való látogatás alatt több érdekességet lehet megtanulni a fajokról, mint az egész Androméda alatt a kemény egy darab Angara fajról.

Persze nem csak ezen fog múlni, de ez még egy jó irányba való lépés is lehet.

Vagy nem, majd meglátjuk ¯\_(ツ)_/¯
0
0
0
0
Twist avatar
@susguy: Persze, egyáltalán nem baj. Én nagyon szerettem az első részeket. Az Andromédával azért akartak annak idején elszakadni, hogy valahogy feledésbe merüljön a botrányos lezárása a triológiának. Ez többek közt az általad felsorot okok miatt sem jött össze, nem beszélve a botrányosan bugos nyitásról, amitől még a Bethesdának is könnybe lábadt a szeme. De már elég idő eltelt, hogy hozzá merjenek nyúlni újra az eredeti részekhez, és remélem, hogy a kezdetekhez hasonló minőséget fognak tudni összehozni belőle.
0
0
0
0
hekli96 avatar
@Twist: Nem volt rosz az Androméda, de ez az egész "nomád" dolog nekem annyira nem feküdt, eleve szerintem a teljes iniciativát lelőttem a savas bolygón mint száműzött. Epicebb és kevesebb logikai buktatót felvonultató story-t és játékmenetet lehet felépíteni ha egy fél galaxis áll mögötted vagy épp ellened. Szerintem inkább logikus lépés mintsem biztonsági játék.

Remélhetőleg ezt az open (inkább empty) world f@szságot is kigyomlálják belőle és visszatérnek a trilógiában alkalmazott módszerhez. Valahogy játékélmény és illúzió romboló volt, hogy fel-alá kell kocsikázni a senki földjén. Dobjanak be a bevetési pontra egy siklóval és daráljuk a népet, a mászkálást meg hagyják meg a hajóra és a városokra/ürállomásokra.
0
0
0
0
Twist avatar
@hekli96: Na igen... az az egész koncepció tele volt buktatókkal, amikor az egyik jelenetben elsőnek veszed fel a kapcsolatot az idegen fajjal, a másikban meg kiderül, hogy egy bolygón már évek óta együtt vannak az ember telepesekkel.
Túlságosan meg akarták mutatni a nagy balhé után, hogy jó játékot csinálnak, és ezzel az erőltetéssel rontották el igazán.
A rohangálásnak nem sok értelme volt... talán még a havas bolygón élveztem a száguldozást, mert új volt, de itt ki is fulladt.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció