The Game Awards 2019: 10 új játék leleplezésére számíthatunk

Szerző: xoki | 2019. December 06. | hír | 6 hozzászólás

A The Game Awards házigazdája és producere, Geoff Keighley Redditen fedte fel, hogy az idei show alatt körülbelül 10 teljesen új játék bejelentésére számíthatunk, és állítólag ezek egyike sem szivárgott még ki.

Geoff Keighley egy Reddit AMA keretében válaszolgatott kérdésekre és felfedte, hogy több új játék bejelentésére számíthatunk. Természetesen sok olyan projektet is láthatunk majd, amelyeket korábban már lelepleztek, de ezek mellett körülbelül 10 új játék/projekt is bemutatásra kerül.

Eddig úgy tudtuk, ezen a díjátadón mutatkozik be a Resident Evil 3 Remake is, viszont Geoff Keighley állítása szerint a játék nincs az említett bejelentések között. Az egyik lehetséges új projekt a Riot Games Riot Forge nevezetű kezdeményezése lehet, amelyet nemrégiben fedtek fel.

A The Game Awards december 12-én indul majd, és körülbelül egy két és fél órás előadásra számíthattok. A szavazás már november 19-én elrajtolt, szóval ha lemaradtatok volna róla, akkor ezen az oldalon még mindig leadhatjátok a voksaitokat.

Hozzászólások: 6
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Pedig nagyon bíztam a resi 3 remake bejelentésében 😳 De ezzel biztos nem vagyok egyedül 😕
0
0
0
0
💬 1
NordWinter87 avatar
@kelepelek: De nem ám! 😀
0
0
0
0
susguy avatar
A lényeg úgy is ez lesz, a szavazás csak mellékes. Remélhetőleg valami érdekes is lesz a bejelentések között.
0
0
0
0
💬 3
gyuri191 avatar
@susguy: ja és várjuk ki még a végét lehet azlesz hogy ebböl a 10 böl 3-4 cim ugyan az lesz csak kijön egy 8.platformra is 😃
0
0
0
0
Techthomas avatar
@gyuri191: Hát most ez a trendi "óócoo ebből lenni sok profit" 😂 Bár azért egy GOW-nak igen csak örülnék pl 😆
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@Techthomas: mondjuk ja az jöhetne
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció