Teljesen elérhetetlenné vált a Ubisoft-féle Might & Magic X: Legacy

Szerző: Pafry | 2021. July 07. | hír | 2 hozzászólás

Nemrégiben írtunk arról, hogy a Ubisoft számos, régebbi játékának szervereit kapcsolja le, mivel azokat manapság már nem éri meg nekik fenntartani.

Ezek közé a játékok közé tartozott többek között a Far Cry 2 és az Assassin's Creed 2 online része is, a kampány módok természetesen érintetlenek maradtak. Akad azonban egy kivétel, a Might & Magic X: Legacy, amelynél mint kiderült, online kapcsolat nélkül be sem lehet lépni a játékba, így a szerverek leállásával annak kampány része is elérhetetlenné vált.

A játék jelenleg már nem vásárolható meg egyik nagyobb áruházból sem, ám állítólag már legalább egy hónapja használhatatlan, a Ubisoft pedig ebben a formájában is ugyanúgy tovább árulta, magyar árak szerint közel tízezer forintért. A kiadó természetesen reagált a problémára, és a játékosok érdekében gyors megoldást is szeretne rá találni.

Mindenesetre a játék Steam adatlapját ellepték a negatív értékelések, lehúzva annak eredeti átlagát, és habár a Legacy nem rendelkezik annyira népes játékosbázissal, mégis kellemetlen incidens ez a Ubisoft számára.

Might & Magic X: Legacy
Might & Magic X: Legacy
Might & Magic X: Legacy
Megjelenés: 2014. January 23. (PC)
Műfaj: Szerepjáték
Fejlesztő: Ubisoft
Hozzászólások: 2
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Játékostárs idézete:

Ezt is elb*szták!
0
0
0
0
Kiki4444 avatar
Kiadnak Offline Patch-et, mint Maxis/EA Simcity 2013 esetében.😀
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció