Teamfight Tactics versenyszférát tervez a Riot Games

Szerző: xoki | 2019. September 27. | hír | 1 hozzászólás

A Riot Games auto chess játéka, a Teamfight Tactics már a megjelenésekor hatalmas népszerűségre tett szert. Kezdetben csak a tesztszerveren volt elérhető, viszont a nagy érdeklődésre való tekintettel elég hamar elérhetővé tették minden régióban.

A legtöbb játékos a Teamfight Tactics rangsorolt módját preferálja, és a legversenyképesebb régiókban - mint például Korea - szintén nagyon népszerű. Pont ezért a Riot olyan élményt szeretne nyújtani, amely méltó azon játékosok számára, akik elszántan próbálnak a világ legjobbjává válni.

Az utóbbi időben elég sok új League of Legends játékmódot készítettek a fejlesztők, viszont a 2012-ben megjelenő ARAM óta a Teamfight Tactics lehet majd az első végleges játékmód. A Riot néhány konkrét adatot is megosztott velünk, amely alapján kijelenthető, hogy tényleg rendkívül népszerűvé vált a Teamfight Tactics, ugyanis havonta 33 millió játékost vonz be, akik eddig 1,725 milliárd órát töltöttek el a játékmóddal. A tervek szerint a Teamfight Tactics kompetitív szférája 2020-ban fog elrajtolni.

Teamfight Tactics
Teamfight Tactics
Teamfight Tactics
Megjelenés: 2019. June 26. (PC)
Műfaj: Stratégia
Fejlesztő: Riot Games
Hozzászólások: 1
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
YoRHa 2B avatar
Én maradok a DotA Underlords nál 😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció