Menu
Teamfight Tactics versenyszférát tervez a Riot Games
Szerző: xoki, 2019. szeptember 27., hír

A Riot Games auto chess játéka, a Teamfight Tactics már a megjelenésekor hatalmas népszerűségre tett szert. Kezdetben csak a tesztszerveren volt elérhető, viszont a nagy érdeklődésre való tekintettel elég hamar elérhetővé tették minden régióban.

A legtöbb játékos a Teamfight Tactics rangsorolt módját preferálja, és a legversenyképesebb régiókban - mint például Korea - szintén nagyon népszerű. Pont ezért a Riot olyan élményt szeretne nyújtani, amely méltó azon játékosok számára, akik elszántan próbálnak a világ legjobbjává válni.

Az utóbbi időben elég sok új League of Legends játékmódot készítettek a fejlesztők, viszont a 2012-ben megjelenő ARAM óta a Teamfight Tactics lehet majd az első végleges játékmód. A Riot néhány konkrét adatot is megosztott velünk, amely alapján kijelenthető, hogy tényleg rendkívül népszerűvé vált a Teamfight Tactics, ugyanis havonta 33 millió játékost vonz be, akik eddig 1,725 milliárd órát töltöttek el a játékmóddal. A tervek szerint a Teamfight Tactics kompetitív szférája 2020-ban fog elrajtolni.

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 1
Juuzou Suzuya avatar
8 hónapja | 2019. 09. 28. 09:46:02
#
Én maradok a DotA Underlords nál :D


Lite versions: