Távozik a Blizzard egyik kulcsembere

Szerző: Pafry | 2021. April 21. | hír | 2 hozzászólás

Jeff Kaplan a Blizzard egyik oszlopos tagjának számított, hiszen 2002 óta erősítette a csapatot, és részt vett többek között még az eredeti World of Warcraft megalkotásában is. A cég az elmúlt időszakban gyökeres változásokon megy keresztül, ez pedig több, addig alaptagnak számító fejlesztő távozásához vezetett, melynek Kaplan a következő példája.

Jeff Kaplan legutóbb az Overwatch vezető dizájnereként és rendezőjeként dolgozott, távozását a játék hivatalos weboldalán jelentették be, ahol ő maga is köszönetet mondott az elmúlt évekért, valamint több kollégája is elismerő szavakkal búcsúztatta. Helyét a Blizzard egy másik veteránja, Aaron Keller veszi majd át, aki szintén csaknem két évtizede dolgozik a stúdió berkein belül, és eddig is az Overwatch fejlesztői gárdáját erősítette, szóval elméletben a vezető pozíció továbbra is jó helyen maradt.

Keller rögtön le is szögezte, hogy az Overwatch második részének fejlesztése ettől függetlenül továbbra is zajlik, és hamarosan többet is megmutatnak majd a játékból, ám az idei megjelenés szinte biztosan ki van zárva.

Overwatch
Overwatch
Overwatch
Megjelenés: 2016. May 24. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: Blizzard Entertainment
Hozzászólások: 2
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Ahol egy Áronnak kell a hely, ott a Káplánnak mennie kell.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció