Szeptemberben visszatér a Ubisoft Forward

Szerző: xoki | 2020. July 24. | hír | 1 hozzászólás

Az idei E3-as sajtókonferenciája helyett a Ubisoft a saját digitális eseményén leplezte le az Assassin's Creed Valhalla játékmenetét, a Far Cry következő részét és még sok mást. A Ubisoft Forward sajnos kevesebb mint egy óráig tartott, a szivárgásoknak köszönhetően pedig nem igazán sikerült meglepniük a rajongókat. A kiadó ekkor megígérte, hogy még az idén biztosan sor kerül az esemény folytatására, és most már azt is tudjuk, mikor.

A cég első negyedévre szóló pénzügyi beszámolóján Frédérick Duguet, pénzügyi vezető bejelentette, hogy a második Ubisoft Forward szeptemberben várható, de egyelőre nem tudni, hogy pontosan melyik napon. Elmondta még azt is, hogy a júliusi esemény nézői rekordot döntött, ráadásul az eddigi E3-as konferenciáik nézettségét is lekörözték.

Azt, hogy a cég milyen bejelentésekkel készül, jelenleg még nem tudni, de állítólag egy új Splinter Cell bejelentésére is van esély, amelyre sokan már nagyon régóta várnak. Természetesen az új projektek mellett valószínűleg a már ismert címeikről is mutatni fognak néhány újdonságot.

Far Cry 6
Far Cry 6
Far Cry 6
Megjelenés: 2021. October 07. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, FPS
Fejlesztő: Ubisoft Toronto
Hozzászólások: 1
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
wgeorge85 avatar
Talán ezen az eseményen is meglepnek egy ingyenes játékkal. 😀
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció