Summer Game Fest: több mint 40 kiadó és partner jelenlétét erősítették meg

Szerző: xoki | 2023. May 12. | hír | 9 hozzászólás

Néhány évvel ezelőtt az E3 volt a legnagyobb nyári, videójátékokkal foglalkozó esemény, de az utóbbi esztendőkben a Summer Game Fest vette át a helyét. A rendezvény természetesen idén is visszatér, és már azt is tudjuk mikor, illetve mely vállalatok jelenlétére számíthatunk.

A 2023-as Summer Game Fest június 8-án 21:00 órakor veszi kezdetét, amely a YouTube, Twitch, Twitter, TikTok, Instagram és Steam streaming platformok egyikén lesz élőben következő. Több mint 40 kiadó és partner fog csatlakozni a partihoz, melyek között ott lapul a Bandai Namco, a Capcom, a CD Projekt, a Disney, az EA, az Epic Games, a PlayStation, a SEGA, a Square Enix, a Ubisoft, a WB Games és az Xbox, csak hogy a legnagyobbakat említsük, de a fenti képen az összes partnert láthatjátok.

Rengeteg nagyágyú jelen van a listán, de például a Konami és a Nintendo lemaradt. A Summer Game Festet és a Konamit többször szóba hozták, hiszen több jel is arra utal, hogy a Metal Gear Solid 3 remake-jén dolgoznak. A pletykák alapján a projekt a PlayStationhöz is kapcsolódik, így nincs kizárva, hogy a Sony saját bemutatójának részeként lesz látható. Eközben a Nintendo hiánya nem igazán meglepő, hiszen többnyire az E3-tól is távol tartották magukat, és inkább a Nintendo Direct keretein belül leplezik le az újdonságokat.

Hozzászólások: 9
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Liptik avatar
Amit várnék.
Ubisoft: AC Mirage gameplay + megjelenési dátúm, Prince of Persia The Sand of Time remake, The Crew 3, Far Cry 7 (az 1 és a 3 féle dzsungel-es mapon), Avatar gameről valami gameplay, esetleg egy új POP vagy Splinter Cell, ja és a Open World Star Wars játékról valami infó
Amazon: új Tomb Raider a Crystal Dynamics-tól, UE5 engine lenne
Warner: Superman game, Batman Arkham reboot, illetve LEGO Harry Potter, vagy Mandalóri DLC a Skywalker Saga--hoz, valami infó az Öngyilkos Osztag játékról
EA: új Need For Speed, vagy esetleg egy új BF vagy Sims 5, de még egy Dirt 6-ot is szeretnék. Ja és a régi NFS-eket felremakelni például úgy, hogy a UG 1-be is van szabad kóbórlás, tehát Open World lenne az is, szivesen szágoldoznék szabadon a UG1-es városában is.
CAPCOM: DMC 1-4 remake, Resident Evil 0, 1 remake, DMC 6, Resident Evil 9
És még sok elvárásom lenne.
0
0
0
0
DDarkness avatar
Olyan hosszú lesz, hogy a show elején bemutatott játékok a show végére meg is jelennek.😄
2
1
0
0
💬 2
Fishman avatar
@DDarkness: Nem bánom én hogy hosszú lesz, csak csapjanak közé vagy 4-5 stratégiát is ami a sci-fi témaköröket feszegeti :)
0
0
0
0
DDarkness avatar
@Fishman: A rövidebbeken is több szokott lenni mint 4-5 🙂
1
0
0
0
bukta2 avatar
Az a baj ezekkel hogy itt villant mindenki egy szép igényes trailert, gameplay-t, azt a játék meg vagy egy rakás fos lesz (persze a 6 csúsztatást követően...) vagy meg sem jelenik és eltűnik a süllyesztőbe... én már úgy unom ezeket a bejelentésesdiket , mindenkinek csorog a nyála hogy huuu ez de jó game lesz... ja.. majd 2063 ba amikor kiadják...persze ritka kivételek mindig akadnak.
4
0
0
0
💬 4
Pchuszar avatar
@bukta2: Akkor ne nézd meg a bejelentést majd csak ha kijön a játék, probléma megoldva.
3
2
0
0
no avatar
@Pchuszar: Az a baj, hogy sokan ezek alapján rendelik meg elővételben és ez egy örök körforgást eredményez, még csak nem is egy 22-es csapdáját.
Mivel van elég amnéziás hal, aki megvesz előre valamit amiről van egy idealizált álma, a játékfejlesztők és kiadók nem erőltetik meg magukat, ami után egy hányad visszakoz, köpköd, de a bevétel végül meg van. És ezért a következő projektnél kezdődik minden előlről.
2
0
0
0
kovb677 avatar
@bukta2: Van 1-2 jó játék mint jedi fallen order meg jedi survivor de a többségét el se indítanám majd ha élethű grafikájúak lesznek teljesen.
0
3
0
0
no avatar
@bukta2: Nem szeretem OW Zolit, de egyetlen gondolatával egyet értek. A játékipar a PC-s táborra csak puffer táborként gondol. Nem is erőltetik meg magukat, hogy színvonalat alkossanak, főleg mert a komponens árak miatt már jó ideje a pc-s gamer tábor jó része szinte kenyérpirítón játszik (nem lenézésből mondom, ez a valóság, hiszen dél amerikában, ázsiában és afrikában ahol a legtöbb ember él, plusz európa közepe, kelete elég sok olyat ad akik játszani akarnak, csak a technikát immel ámmal tudja össze tákolni).
1
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció