Subnautica: már több mint 5 millió példány talált gazdára

Szerző: xoki | 2020. January 17. | hír | 2 hozzászólás

A Subnautica egyike a legsikeresebb indie játékoknak, illetve műfaján belül is a legjobbak közé sorolandó. A víz alatti túlélő/kalandjáték - annak ellenére, hogy nem rendelkezik többjátékos móddal - hatalmas rajongótáborra tett szert, és most a fejlesztők elárulták, hogy a játék már átlépte az 5 millió eladott példányt.

A Subnautica világszerte 5,23 millió példánnyal büszkélkedhet, ebbe beletartoznak a Steames és az Epic Games Store-os, valamint az Xbox One-os és PS4-es eladások is. Fontos kiemelni, hogy ebben a számban az ingyenes példányok nincsenek jelen. Az Epic Games Store első ingyenes játéka a Subnautica volt, és a cég felfedte, hogy a játékot közel 4,5 milliószor töltötték le, amely azt jelenti, hogy már körülbelül 10 millió játékos birtokolja azt.

A sikernek köszönhetően egy különálló kiegészítő is várható. A Subnautica: Below Zero 2019-ben lépett korai hozzáférésű stádiumba, amelyet azóta is folyamatosan frissítenek, és remélhetőleg most már nem kell sokat várnunk a végleges verzióra sem.

Subnautica
Subnautica
Subnautica
Megjelenés: 2018. January 23. (PC)
Műfaj: Kaland
Fejlesztő: Unknown Worlds Entertainment
Hozzászólások: 2
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Sziasztok nekem nem müködik a játék. Mindenem jo hozzá de ez a hiba üzenet jelenik meg. A képernyő illesztő nem válaszolt és helyre állt. A játék be fagy és ki lép. Már utána néztem de semmi hasznosat nem találtam win10 re. Ha valaki esetleg tud segiteni azt meg köszönöm.
0
0
0
0
no avatar
Below Zero novemberben jelent volna meg, de elhalasztották márciusra, mert közben a fő író kilépett és az utódjának nem tetszett az addigi story, így most újrázzák a történetet, ha igazak a pletykák. A novemberi EA állapot még az eredeti történetet képviseli, de új szinkronhangokkal (sajnos, pedig a főhős eredeti hangja és hanghordozása nagyon jó volt, ez a mostani meg meh kategória)

Subnautica alapban nagyon jó és megörültem amikor megtudtam hogy van hozzá multi mod is, de a modot nem tudtam életre kelteni, errorozott egyfolytában, mert a legfrissebb steames subnauticával nem hajlandó működni.

Aki próbálkozni akar:
[LINK]

Mmajd írja meg hogy sikerült megoldania, mert a felvázolt megoldásokat a régebbi subnautica verzióig kipróbáltam, de azt már nem.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció