Steamen is elérhető lesz a State of Decay 2

Szerző: xoki | 2019. November 23. | hír | 3 hozzászólás

A Microsoft egyre nagyobb figyelmet szentel a PC-nek, és ennek köszönhetően rengeteg Xbox-exkluzív játék jelenik meg Windows 10-re is. Játékaikat elsősorban a saját áruházukból lehet beszerezni, de az utóbbi időben egyre nyitottabbak lettek ilyen téren, és játékaik szép lassan a Steamen is elérhetővé válnak.

A State of Decay 2 2018 májusában jelent meg PC-re és Xbox One-ra. A játékot az Undead Labs készítette, amely elég vegyes fogadtatást kapott, de a fejlesztők nem mondtak le róla, és folyamatosan új tartalommal bővítették.

A játékot most már a Steamen is megtaláljátok, viszont az ott látható megjelenési dátum valószínűleg nem végleges még, de ettől függetlenül elég reálisnak tűnik, szóval előreláthatóan valamikor 2020 elején érkezik majd.

State of Decay 2
State of Decay 2
State of Decay 2
Megjelenés: 2018. May 22. (PC)
Műfaj: Akció, TPS, Túlélő
Fejlesztő: Undead Labs
Hozzászólások: 3
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Saviour avatar
Én megvettem megjelenéskor, kb 3x játszottam vele, azóta el is felejtettem hogy megvan, nem tudom hogy azóta változott e valami, de nagyon unalmas játék, pedig coop ba játszottam haverokkal.
0
0
0
0
19ati93 avatar
kezd kicsit sok lenni az ilyen típusú játék
0
0
0
0
gigazte avatar
Így is rossz emlék, hogy egyáltalán megjelent a játék, szóval kimondható, hogy nem ez hiányzik az emberek steam könyvtárából... 😂
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció