Steam: a Valve felfedte 2018 száz legkelendőbb játékát

Szerző: xoki | 2018. December 28. | hír | 11 hozzászólás

2019 már csak egy karnyújtásnyira van tőlünk, ezért a Valve szokásához híven felfedte az idei év 100 legnépszerűbb játékát. Ahogy minden évben, most is négy kategória szerint csoportosították a játékokat, vagyis Platina, Arany, Ezüst és Bronz kategóriák szerint.

Az alábbi játékoknak sikerült a platina helyezést elérni az év legkelendőbb játékai kategóriában: CS:GO Danger Zone, The Elder Scrolls Online, PUBG, Dota 2, Monster Hunter: World, Rocket League, Far Cry 5, AC: Odyssey, Warframe, Tom Clancy's Rainbow Six Siege, GTA V és a Sid Meier's Civilization VI.

Minden kategórián belül véletlenszerűen oszlanak el a játékok, tehát nem lehet tudni a felsoroltak népszerűségi sorrendjét. Amint látható, több free-to-play cím is felkerült a listára, amelyek közül a Dota 2, valamint a Warframe a mikrotranzakcióknak köszönhetően ért el ilyen kimagasló helyezést, míg az Elder Scrolls Online valószínűleg a különböző új kiegészítők megjelenésének köszönheti sikerét. A The Witcher 3 továbbra is az egyik legkelendőbb játék, de idén csak az arany kategóriát sikerült elérnie.

A fentiek mellett a legjobb új megjelenések, a legkelendőbb VR-játékok, valamint a legjobb korai hozzáférésű fázist elhagyó játékok toplistáját is megtekinthetitek.

Végül pedig a Valve a legtöbb egyidejű játékost elérő játékok toplistáját is közzétette. A fenti megnevezések használata helyett a játékosok száma alapján nevezték el a kategóriákat, amelyek a következők: több mint 100 000 egyidejű játékos, több mint 50 000 egyidejű játékos, több mint 25 000 egyidejű játékos, és több mint 15 000 egyidejű játékos. Idén az alábbi játékoknak sikerült átlépni a 100 000 egyidejű játékost: Tom Clancy's Rainbow Six Siege, GTA V, Realm Royale, Team Fortress 2, Dota 2, Monster Hunter: World, Path of Exile Betrayal, PUBG, Warframe, CS:GO Danger Zone.

Hozzászólások: 9
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Fukoshi avatar
Gyerünk Warframe, csak így tovább!
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@Fukoshi: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
TRACERHD avatar
Van benne közel 500 órám de már annyira unalmas a grind hogy bármikor gondolom hogy megint játsszak vele eszembe jut hogy a blueprint-ek szinte sose droppolnak....
0
0
0
0
no avatar
Az a 30 ezer játékos 2 éve állandóan 60 és 70 ezer felett van nem tudom milyen adatokat nézel. Egyébként növekszik. Content patch havonta van egyébként, nagy update pedig 3 havonta. 4-6 beígért "content" patch pedig 2 van jelenleg a Jupiter rework és a Railjack. Elvarratlan szál a történetben pedig nem hiába van, mivel folytatják a "The New War"-al és csak így tovább. Bugok mindenhol vannak és lesznek is Wow-ban is van bug pedig már hány éves. Egyébként olyan bug nincs a játékban ami őrületbe kergető lenne, ha csak nem szándékosan generálod magadnak. Poe pedig többet hozott mint a Fortuna. Attól, hogy muszáj a grind, hát istenem 😃 MMO.

Nézz utána a dolgoknak.
0
0
0
0
bitpork avatar
Van még tovább is 😀 https://coub.com/view/1j1c6n
0
0
0
0
bitpork avatar
Ezt csak úgy itt hagyom: https://coub.com/view/1krm03
0
0
0
0
💬 4
kolbaszkarika avatar
@bitpork: Neeeeee 😂😂😂
0
0
0
0
WeKing avatar
@bitpork: ez k*rvajó 😆DD
0
0
0
0
Andris18 avatar
@bitpork: Ez mennyire igaz. Kár volt a minecraftnak/h1z1nek elkezdenie és akkor nem gagyi battleroyalokkal lenne tele a piac hanem valami mással.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció