State of Decay 2: megjelenési dátum, árazás és gépigény

Szerző: xoki | 2018. March 07. | hír | 4 hozzászólás

Lassan öt éve bukkant fel a State of Decay, és azóta a rajongók tűkön ülve várják a folytatást.

A tavalyi E3-on a Microsoft bejelentette, hogy a várva várt folytatás megjelenésére 2018-ban fog sor kerülni. Most végre kiderült a végleges megjelenési dátum, valamint azt is megtudtuk, hogy a vártnál sokkal olcsóbban jelenik majd meg.

A State of Decay 2 május 22-én fog megjelenni PC-re (Windows 10-re) és Xbox One-ra. A játék két változatban érkezik, amelyek közül az alapjátékot tartalmazó Standard Edition mindössze 30 dolláros áron lesz beszerezhető. Az Ultimate Edition lesz a másik, amely 50 dollárért lehet a miénk, és tartalmazza az alapjátékot, valamint a két jövőbeli DLC csomagot.

A játék gépigénye is kiderült, amelyet itt találtok.

State of Decay 2
State of Decay 2
State of Decay 2
Megjelenés: 2018. May 22. (PC)
Műfaj: Akció, TPS, Túlélő
Fejlesztő: Undead Labs
Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Rocky12 avatar
Már nagyon várom, szerintem jó lesz!
0
0
0
0
szilver avatar
Az ilyen gépigények a jók szerintem.Attól nem lesz értékesebb egy játék hogy atomerőmű kell hozzá,sőt általában félre sikerült agyon reklámozott az összes ilyen,optimalizálva nincs az tuti...stb.(tisztelet a kivételnek).Szerintem normális esetben törekedni kellene minden fejlesztőnek hogy a lehető legtöbbet kihozza optimalizáltság terén,nem pedig összecsapni valamit aztán kit érdekel alapon ,,hát akkor majd 3x olyan erős gép kell neki,jól van az úgy,,Nah persze erre még rájön hogy a hardver gyártók keze alá dolgoznak,így kényszer helyzetbe hozva a fogyasztókat ,,márpedig megfogod venni a legjobb,legújabb termékünket ha játszani akarsz.Ki van ez találva. :/
0
0
0
0
TRACERHD avatar
Mi az a gépigény? Egy nagy nulla, vagy lehet ezt is elnézték és egy optimalizálatlan raklap szar lesz.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció