Star Wars vagy Marvel játékon dolgozhat a Bethesda

Szerző: xoki | 2023. October 02. | hír | 5 hozzászólás

Korábban olvashattátok, hogy a Microsoft számos belső terve kiszivárgott, melynek köszönhetően a Bethesda jövőbeli játékaira is fény derült. A Machine Games jelenleg egy Indiana Jones játékot készít, de a kiszivárgott belső ütemterv szerint egy másik, a pletykák szerint szintén a Disney tulajdonában lévő IP-n alapuló cím is készülőben van.

Shpeshal Nick az XboxEra-tól úgy tudja, a Bethesda titkos licencelt játéka szintén a Disney-hez köthető, és a megállapodás az Indiana Jones licenc megszerzésekor jött létre. Kiindulva abból, hogy az Indiana Jonesról szóló szerződést a Disney leányvállalatával, a LucasFilmmel dolgozták ki, elég nagy az esélye annak, hogy egy új Star Wars projektről van szó.

Régóta pletykálnak már egy The Mandalorian címről, és figyelembe véve a sorozat sikerét, a Disney és a LucasFilm biztosan nem zárkózna el egy ehhez kapcsolódó játéktól. Persze a hivatalos megerősítésig semmi sem biztos, hiszen, ha a másik licencelt IP része a Disney-vel kötött megállapodásnak, akkor ez például egy Marvel projekt is lehet.

Jelenleg nem tudni, hogy melyik stúdió dolgozik ezen a projekten, illetve az sincs kizárva, hogy törölték azt, mivel a kiszivárgott dokumentumok elég régiek voltak, és azóta több minden megváltozhatott.

Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Zollee avatar
Azért egy Spider-Gwen játékkal játszanék.
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
A kerdes csak az (is), hogy a Bethesda fog valoban tevekenykedni mint fejleszto, v. csak kiadja a melot alvallalkozo kisiparosoknak, aztan a Bethesda maga csak mint a kiadoja fog jeleskedni... :)))

Mondjuk siman lehetne vmi komolyabb open-world Action-RPG MARVEL temaban is vegre, a Bethesdanal meg vannak nagyon jo irok, muveszek, kerdeses h raallitjak majd oket a temara, v. a sajat csapatuk csak a Starfielden, + pl. kovetkezo TES-en dolgozik csak, stb.-stb.
0
0
0
0
szhusi avatar
Bethesda féle open world, Star Wars köntösbe?🤔
1
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció