Star Wars Jedi: Survivor címmel érkezhet a Fallen Order folytatása

Szerző: xoki | 2022. May 14. | hír | 4 hozzászólás

Már több hónapja hallani lehet ezt-azt a Star Wars Jedi: Fallen Order folytatásáról, amelyet a tervek szerint ebben a hónapban, a Star Wars Celebration alatt fognak leleplezni.

A játékkal kapcsolatos legfrissebb információk ismételten Jeff Grubbtól származnak, aki egy livestream keretein belül árult el néhány újabb apróságot. Állítása szerint - ahogy arra már több jel is utalt - az új játék nem a Fallen Order 2 lesz, hanem Star Wars Jedi: Survivor néven érkezik. Ez mindenképpen jó választásnak tűnik, ha figyelembe vesszük az első játék történéseit.

Amennyiben nem játszottatok az első játékkal: azért találó a folytatás címe, mivel a főszereplő, Cal már a Sith Birodarom radarján van, és az inkvizítorok agresszívan vadászni fognak rá. Bár konkrét részleteket nem ismerünk, előfordulhat, hogy Cal más jedikkel is találkozni fog kalandja során, akik a 66-os parancs óta rejtőzködnek. Még annak a lehetősége is felmerült, hogy a franchise egyik legnépszerűbb karaktere, Obi-Wan Kenobi is felbukkan majd a játékban, de mérget azért ne vegyetek rá, hiszen egyelőre csak pletykáról van szó.

A Star Wars Jedi: Survivor a május 26-án esedékes Star Wars Celebration alatt fog lelepleződni. A játék 2023-ban - állítólag február vagy március folyamán -, valószínűleg csak PC-re, Xbox Series X/S-re és PS5-re érkezik majd.

Star Wars Jedi: Survivor
Star Wars Jedi: Survivor
Star Wars Jedi: Survivor
Megjelenés: 2023. April 28. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Respawn Entertainment
Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.


Elfelejtett jelszóRegisztráció