Star Wars Episode I Racer: így néz ki Unreal Engine 4-ben

Szerző: xoki | 2019. March 12. | hír | 4 hozzászólás

A Star Wars Episode I Racer volt az egyik legjobb Star Wars-témájú versenyjáték a maga idejében, ugyanis rendkívül szórakoztató és olykor komoly kihívást nyújtó játék volt. Néhányan valószínűleg még mindig elszórakozgatnak vele, de lássuk be, mindenképpen ráférne egy felújítás, hiszen egy 20 éves címről van szó.

Hivatalos remaster vagy remake egyelőre ugyan nem készül, de egy lelkes modder, RobJin átültette a játékot Unreal Engine 4-be. Először azért kezdett bele a projektjébe, hogy megismerkedhessen a motorral, de 10 hónappal később egy sokkal nagyobb célt sikerült elérnie. A Unreal Engine 4-es verzió demója már elérhető, ahol a Mos Espa nevezetű pályán irányíthatjuk Anakint. A felújított játék demóját bárki letöltheti innen, viszont fontos tudni, hogy akadnak még optimalizációs problémák, illetve az animációk sem tökéletesek mindenhol.

Star Wars Episode I Racer
Star Wars Episode I Racer
Star Wars Episode I Racer
Megjelenés: 1999. May 17. (PC)
Műfaj: Akció, Verseny
Fejlesztő: LucasArts
Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
tivike avatar
Vagány. Bárcsak felújítanák szép sorban az ehhez hasonló játékokat! Persze ezt is. Befizetnék rá. 😀
0
0
0
0
💬 3
no avatar
@tivike: Költői kérdés: Vajon ezt is lelövik ahogy a felújított fan made kotor 1-el és a battlefront-al tették?

Persze hogy le fogják. (pláne hogy unreal motor)

Inkább megvárnám milyen minőséget hoz össze az EA és a Petroglyph a C&C-vel és csak utána vágyakoznék mondjuk egy felújított Star Wars Empire at War-ra.

Vagy egy Star Wars Jedi Academy-re, ami viszont nagyon rosszul öregedett, az EaW-al szemben. Míg ez utóbbit a napokban elővettem pár skirmish űrcsatára, addig az előbbit install után 7. percben töröltem a közel játszhatatlan grafika miatt. Nem a grafika a mindenem, anno 4-6-szor végigtoltam a történetét egymás után (KotoR 1-et is elővettem nem régen és semmi bajom vele, elkezdtem végigtolni ismét, sokadjára), de ezt inkább meghagyom szép emlékként, mint hogy most végigtoljam olyan grafikával ami már a mostani mobiljátékoknál is nagyon nagyon problémás.

Vagy egy Star Wars Knights of the Old Republic 1-re...vagy más, 1999 és előtti nem pont SW címre az EA-tól.
0
0
0
0
tivike avatar
@Palanova: Nyilván nem lesz semmi belőle, de attól még jó lenne. Nekem a Lotr:Battle for middle earth lenne a dilim. Egyszer ráeszmélnek majd, hogy kell remake.
0
0
0
0
no avatar
@tivike: Tavaly nyomtam végig mind a két kampányt. Nem öregedett annyira rosszul, így szerintem annak nem nagyon kellene remake mostanában.

C&C Generals rosszabbul néz ki nála szerintem, pedig csak egy évvel idősebb, de arra jobban ráférne egy felújítás, bár még mindig kezelhető a grafikája, pláne az inferno...

Persze egyik sem egy SC2 szintű grafika, de bőven játszható mindkettő még ma is.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció