Star Wars Battlefront 3 rajongói játék a Steamen

Szerző: xoki | 2016. June 06. | hír | 10 hozzászólás

Nemrégiben hallhattuk, hogy egy csapat orosz Star Wars rajongó az elkaszált Star Wars Battlefront 3 elkészítésén fáradozik. A játékon a Free Radical Design kezdett el dolgozni, majdnem el is készült, viszont a LucasArts 2008-ban úgy döntött, hogy megszakítja a projektet. Az orosz modderekből álló Frontwire Studiosnál készül el a játék végleges változata.

A játék a Star Wars: Galaxy in Turmoil nevet kapta, és a csapat szeretné újjáépíteni és kiadni, amely most már a Valve teljes támogatását is élvezi. A játék Steam megjelenésre is zöld utat kapott, ráadásul teljesen ingyenes lesz, DLC-ket is készítenének hozzá. Az ingyenesség kulcsfontosságú, mivel a Star Wars jogai még mindig a Disney birtokában vannak, ezért reménykednek benne, hogy ha nem keresnek semmi pénzt ezzel, akkor nem fogja leállítani, legrosszabb esetben nem fogja bíróságra vinni az ügyet. Valamint ott van még az EA, aki jelenleg elfoglalt a hivatalos Battlefront játékával (jelenleg DLC készül hozzá).

Mindenesetre érdekes lesz majd látni, hogyan reagál az EA és a Disney egy Battlefront játékra, amely tartalmazná a hivatalos Battlefront rebootból kihagyott űrcsatákat és egyjátékos módot.

Galaxy in Turmoil
Galaxy in Turmoil
Galaxy in Turmoil
Megjelenés: 2020. May 23. (PC)
Műfaj: Akció, TPS
Fejlesztő: Frontwire Studios
Hozzászólások: 10
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
MaTpr0F avatar
Nem hiszem, hogy piszkálni fogják. Mire ez elkészül már kint lesz a Battlefront 2 is. Amiben vélhetően már benne lesz a teljes régi battlefront paletta.
0
0
0
0
atemi105 avatar
Nem tudom jelent-e bármit is, de a Renegade-x sem lett leállítva, pedig az is csomó mindent a sima Renegade-ből vett át.
0
0
0
0
Snoopy avatar
Disney tuti valamit kitalál...
0
0
0
0
Kneki avatar
Remélem nem fogják leállítani
Mert ez biztos jobb lesz mint a star wars battlefront (2015)
0
0
0
0
no avatar
Az orosz modderekből álló Frontwire Studiosnál készült el a játék végleges változata.

A játék a Star Wars: Galaxy in Turmoil nevet kapta, és a csapat szeretné újjáépíteni és kiadni, amely most már a Valve teljes támogatását is élvezi


Elkészültnek ezt nevezni? Mikor jó ha nagyon az elején jár a fejlesztés? Majd utána újjáépíteni? Valami vagy kavar van itt, persze lehet én nézek be valamit.
--------------

Pedig jó esély van rá, hogy leállítják ezt is, és nem feltétlenül csak a kiesett profit miatt. Az SW-nek a jogai a Disney-nél vannak. Ha nem adták rá áldásukat, akkor nem fogják engedni hogy piacra kerüljön, akkor sem ha ingyenes. A hajók alakja, felépítése, a karakterek, a helyszínek mind-mind jogvédett tartalom szerintem.
Más ha egy meglévő játékhoz készítesz modot, pl Empire at War-hoz és abba pakolsz bele egyéb SW-s dolgokat, de nem hiszem hogy engedni fogják hogy egy 3. fél csak úgy felhasználhassa a levédett tartalmaikat egy játékhoz amit nem ők készítenek. Valve esetében akkor már kint lenne a Half Life 3 8 éve, ha ez megengedett lenne. Meg nem lenne jogokkal való kereskedelem, amit ha bizonyos keretek között csinálnak, még hasznos is. Túl sok hasonló projekt került már a levesbe ilyenek miatt, lásd Nostalrius vanilia WoW.
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
Kíváncsi vagyok a végeredményre, már ha nem torpedózzák meg a projektet.
0
0
0
0
veiszb2 avatar
Na, ide is kikerült. Remélem a Disney vagy az EA nem fogja lelőni a projektet...
0
0
0
0
drabie22 avatar
Hú de ismerős valahonnan ez a hír...
0
0
0
0
no avatar
Hát... szép próbálkozás ez, de nem a Disneytől és az EA-tól is elég nagy elvárás lenne, hogy ne kezdjenek el intézkedni ellene...
0
0
0
0
zelcsi avatar
kíváncsi leszek mi lesz a vége! 😀
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció