Star Wars Battlefront 2 - ezekre a változtatásokra lehet számítani

Szerző: xoki | 2017. October 13. | hír | 2 hozzászólás

A héten ért véget a Star Wars Battlefront 2 bétája. A DICE rengeteg visszajelzést kapott a játékosoktól, és közzétettek egy blogbejegyzést is, hogy mit szűrtek le ezekből, valamint azt is elárulták, hogyan is fog kinézni a végső verzió.

Nem tudtuk meg pontosan, hogy hányan vettek részt a bétában, de milliókról van, szóval a DICE elegendő visszajelzés alapján tudott döntéseket hozni az esetleges változtatásokkal kapcsolatban.
Az első dolog, amelyre figyelmet szentelnek majd, az a ládanyitogatás. Ezen kívül a Strike módban valószínűleg 3-ból két győzelem lesz szükséges a végső eredményhez. Visszatérve a ládákhoz – amelyek rengeteg kritikát kaptak – a DICE kiemelte, hogy ez nem a végső verziója ennek a játékbeli funkciónak.

Az egyik legnagyobb változtatás, amelyet szeretnének bevezetni az, hogy a legerősebb cuccokat kizárólag a megszerzett jutalmakból lehessen megvásárolni és nem igazi pénz segítségével.

A Battlefront 2 november 17-én fog megjelenni.

Star Wars Battlefront 2 (2017)
Star Wars Battlefront 2 (2017)
Star Wars Battlefront 2 (2017)
Megjelenés: 2017. November 17. (PC)
Műfaj: Akció, FPS, TPS
Fejlesztő: DICE
Hozzászólások: 2
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
pcboy avatar
Nem tudtam hogy hol lehetne üzenni nekik észrevételért de match előtt fölöslegesnek tartottam azt a nagy várakozási időt.
0
0
0
0
matany001 avatar
Egy kis fairplay került bele ami sose baj, még mindig instant előrendelés. 😎
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció