Star Wars: Az ébredő erő - új képek

2015. August 12. | hír | 31 hozzászólás

Már csak négy hónap van a Star Wars: Az ébredő erő megjelenéséig, az Entertainment Weekly pedig legújabb számában foglalkozik a filmmel.

Az EW 12 új képet is közzétett, melyeken főként az új szereplőket láthatjuk. Az újság borítóján Kylo Ren szerepel.
Ezenkívül újabb jó hírre derült ma fény. Eredetileg december 24-én mutatták volna be nálunk a filmet, de mint az ma kiderült, hazánkban is a világpremierrel egy időben, december 18-án fog debütálni az új Star Wars film.

Hozzászólások: 31
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
DragonZolee avatar
Nos...Úgy érzem ez a film csak egyfajta kényszer folytatás.Bár tudomásom szerint Lucas valóban kilenc részre tervezte a történetet,de a hatodik rész egy nagyszerű befejezést hozott,így nehezen érthető hogy miért a folytatás. Azt hiszem a film vetítését követően fog kiderülni a hogyan tovább !? De azt gondolom,hogy a Start Wars igazi világából kiszakított fejezet veszi majd kezdetét !
0
0
0
0
no avatar
Nekem az ég világon semmi bajom nem volt Billy Dee Williams mint Lando Calrissian és Samuel L. Jackson-al sem mint Mace Windu, mert mind a két karakter nagyon a helyén volt.(Samuel L. Jackson azóta is kedvenc színészem) de ez az új afro-amerikai színész így kinézetre nem valami nagy forma. Remélem, hogy a színjátéka javítja az alakítását, de eddig nálam sem jött be. Az eddigi néger karekterek már megjelenésükben is érdekesek, megjegyezhetők voltak, de ő...mindegy szóval nagyon várom a premiert, hogy kellemesen csalódhassak.
0
0
0
0
Matt99 avatar
Az már egyértelmű propaganda lenne és azt jelentené, hogy a színészeket nem a tehetségük alapján választották ki.
0
0
0
0
B0n3dr4g0n avatar
Matt99: Bocsánat akkor javítok az előbbi hozzászólásomon. Nem a feketékkel van bajom, hanem ezzel a főszereplővel, egyszerűen nem szimpatikus ennyi.

Egy apró dolog: "Majd ha a film szereplőinek több mint 50%-a néger lesz, meg meleg, na akkor már lehet nyafogni." akkor most ki a rasszista?
0
0
0
0
Matt99 avatar
B0n3dr4g0n: Már bocsi, de üres locsogás amit írsz. Eddig amit tudunk a karakterről, az a neve és az hogy színesbőrű. Ha neked ezek alapján nem tetszik a karakter akkor bocsi, de nem nagyon lehet másra következtetni, mint arra, hogy rasszista vagy. Ha nem lennél az, cseppet se zavarna és nem éreznéd azt, hogy "nem illik bele az SW univerzumába", ez is mi hülyeség már? Mik nem illenek bele, a fekete jedik, vagy főszereplők vagy mi? Manapság ha valami híresebb brand-be van egy fekete, vagy meleg, mindenki azzal jön, hogy propaganda, meg tolerancia-kampány, ahelyett hogy leszarná az egészet (egyébként az ilyen emberek nagy része is rasszista, csak így akarják ezt leplezni). Majd ha a film szereplőinek több mint 50%-a néger lesz, meg meleg, na akkor már lehet nyafogni. Addig meg fogadjuk el, hogy más bőrszínnel rendelkező embereknek is joguk van olyan "nagy" filmekben szerepelni mint a Star Wars.
0
0
0
0
B0n3dr4g0n avatar
Mace Windu nem a főhőse a történetnek. Lehet Én voltam félreérthető, de úgy értettem, hogy a történet főhőse szokatlan.
0
0
0
0
soulknight avatar
Kedves előttem szóló csak annyit mondanék neked hogy Mace Windu 😀
0
0
0
0
B0n3dr4g0n avatar
Ez a Szerecsen Jedi nekem sem jön be, nem vagyok Én sem rasszista, de valahogy a Star Wars világába nem igazán illik bele ilyen módon. Mivel a legtöbb rajongó nem azt szoktam meg. Mindenki egy Luke-hoz hasonló főszereplőt várna. Ez az állandó "fogadjuk el a másikat" stílus, már lassan azokból is ellenérzést vált ki, akik egyébként nem foglalkoznak ilyen dolgokkal, mert alapból toleránsak. Amúgy szerintem a legtöbb ember nem is rájuk lesz kíváncsi, hanem Han Solo, Luke Skywalker, Leila hercegnő, Chewbacca, és a többi régi szereplő miatt megy megnézni, a több mind csak sallang.
0
0
0
0
Laszmen avatar
Ha már fekete bőrű karakter, egy Samuel L. Jackson-ak jobban tudtam volna örülni, bár hozzátenném hogy fehér bőrű karakterrel hitelesebb lett volna, szerintem!
0
0
0
0
FlekYy avatar
ez a Disney-s story remélem csak a pénzről szól és semmi köze nem lesz hozzá a disneynek, amugy én szeretem a négereket de nekem se tetstik hogy ő lesz a főszereplő, habár jobb mint egy ázsiai vagy arab :_D
0
0
0
0
Thomaz avatar
Én nem is a jó oldal hanem a sötét oldal miatt szoktam végig nézni ezeket a filmeket.
0
0
0
0
CoDMW3 avatar
Mindenféle rasszista megindulást vagy megkülönböztető bírálatot mellőzve én sem tudok ezzel valahogy szimpatizálni. Amikor meg az erdőben elővette a fénykardot, egyszerűen nem tudtam komolyan venni.
Na de majd kiderül milyen lesz a film.
0
0
0
0
@insane666 avatar
Ez az afrikai csávó elég unszimpatikus karakter. Nem vagyok rasszista meg ilyenek, de szerintem csak azért tették be főszereplőnek mert kellett egy fekete főszereplő, mert Hollywood nyomatja ezt a "politikailag korrekt" propagandát. Láttam már ezt a srácot egy másik filmben és nem tartom egy jó színésznek.
0
0
0
0
gerikember avatar
remélem csubakka nem animált lesz azt értékelném
0
0
0
0
no avatar
hát nemkicsit várom már 😃
0
0
0
0
no avatar
Van ahol nagyon hangulatos és "SW-s", de a női és a fekete főszereplőnek van egyfajta 21. századi modern stílus beütése (arcra), nem tudom valahogy nem illenek az SW világába. De a díszletek között már jobban beleillenek a képbe. Lehet, hogy csak meg kell őket szokni. A másik a sith lovag. Nekem nagyon képregényes beütése van és a hatásvadász-keménygyerek bejátszása is csak ezt sugallja az első trailer-ből. Remélem nem mennek el ilyen irányba, a többi sith sohasem erről a stílusról szólt. (Kivéve talán Darth Maul, de még ő belefért)
0
0
0
0
Matt99 avatar
Nekem meg attól lábad könnybe a szemem, hogy a FÉNYKARD egyeseknek még mint "lézerkard". Még kimondani is rossz.
0
0
0
0
zsmen avatar
Könnybe lábad a szemem ha arra lézerkardra nézek 😞
0
0
0
0
mester11 avatar
Mr Ford kicsit trottyos agyon már neki valaki egy Járókeretet!😃
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Ki az a revan? Hol lehet találkozni vele?
0
0
0
0
Creelien avatar
veiszb2:

Nekem is Revan ugrott be. 😃
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
Na jó talán hülyeség volt a 16+, de azért ne nokedli fimet tegyenek le az asztalra. Mert szerintem arra senki se kiváncsi.
0
0
0
0
Tipszmix Csabi avatar
a Disney 16+-os filmet? ezt te se gondoltad komolyan. pont hogy még kisebbeknek fog szólni, mint eddig. add el az 5-ös golfot.
0
0
0
0
prismateech avatar
Na erre nagyon kíváncsi vagyok, nem vagyok egy Star Wars fan de mindenképpen elismerem a franchiset. Na meg azért a mai technológiával kegyetlen dolgokat lehet művelni a filmekkel! 😃
0
0
0
0
veiszb2 avatar
Kísértetiesa hasonlóság... mintha csak Revan-t látnám, persze kicsit megmodernizált karddal...
0
0
0
0
Matt99 avatar
KIzárt hogy 16+-os legyen. Az összes eddigi SW film 12-es volt és ez se lesz másképp. Szóval ne számítsunk Luke karlevágásánál és Anakin "égésénél" durvább jelenetekre. De ilyenek nem is hiszem hogy szükségesek egy Star Wars-ba. A spin-off-ok közül viszont lehet hogy emelnek majd a korhatáron.
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
Remélem a disney nem egy nokedliknek szóló filmet mutat majd be. Remélem azért minimum +16-os lesz. Ha már a wars benne van a cimében legyen már egy rendes "háborús" film.
0
0
0
0
Masterchief9 avatar
Remélem nagyon jó lesz 😀 Várós! Főleg a stormtrooper katonák hogy csak egy picit lettek átalakítva, így még jobban tetszik 😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció