Star Wars 1313: felbukkant egy animáció az elkaszált játékból

Szerző: xoki | 2019. June 18. | hír | 8 hozzászólás

Még az előtt, hogy a Disney felvásárolta volna a Star Wars-jogokat és az EA rátette volna a kezét a licencre, egy olyan Star Wars-játék volt készülőben, amelyben rengeteg potenciál lakozott a rajongók szerint, de a fejesek sajnos nem így gondolták, és 2013-ban elkaszálták.

Nemrég a Naughty Dog animátora, Jonathan Cooper egy tesztanimációt tett közzé Twitteren, amely egy rövid kis betekintést ad, hogy milyen is lett volna a játék, ha elkészül.

A Star Wars 1313-ban láthatóan egy nagy robot lett volna a társunk, és fedezékből tudtuk volna kiiktatni az ellenfeleket. Illetve, ahogy azt eddig is tudtuk, a játék külső nézetes akció lövölde lett volna, amelyben nagy szerepet kapott volna a történet is.

A videó igazából elég régóta felkerült már a világhálóra, viszont ami ezt a hírt érdekessé teszi, az James Zachary - aki dolgozott a játékon - hozzászólása, ugyanis állítása szerint ennek a tesztanimációnak igazából nem kellett volna publikussá válnia.

Korábban rengeteg pletyka keringett arról, hogy a játékban a népszerű fejvadász, Boba Fett került volna a középpontba. Zachary most elárulta, hogy ebben a tesztanimációban nem őt láthatjuk akció közben, de persze ez nem jelenti azt, hogy egyáltalán nem is szerepelt volna a játékban.

A játékot 2012 júniusában leplezték le, és még abban az évben, augusztusban megérkezett az első trailer is, amelyet alább megtekinthettek.

no cover
no cover
Star Wars 1313
Megjelenés: Törölve
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: LucasArts
Hozzászólások: 8
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
spleenszuru avatar
Emberek, engem ez a kis monokróm animáció is megvett.. ilyen mozgást, és teamwork/supportot még nem is láttam, igaz manapság kevés játékkal játszom. Kár, hogy offolva lett..
0
0
0
0
Apor avatar
Jobban örülnék gombafet kalandjainak, mint egy nóném áriafejű tininek, akivel nagy böszme köpködő pókokat kell püfölni a családbarát lézerbunkóval.
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Ennek a játéknak lett is volna értelme 😀
0
0
0
0
hellaflush0818 avatar
sose lesz jó SW játék a közeljövőben amíg a Disney kezében vannak a Star Wars jogok. 😕
0
0
0
0
💬 3
MaximumGame avatar
@hellaflush0818: Már csak 31évig vannak a kezükbe 😉 2050 ig van szerződés !
0
0
0
0
Scorn Face avatar
@MaximumGame: Akkor kezdheted a hibernálási ciklusodat. Mert 2050 bizony messze van. 😆
0
0
0
0
MaximumGame avatar
@Scorn Face: Jah... meg sem éljük ha így halad a földi léte az embernek... szóval le is szarom 😃
Barátaim rám is írtak.. hogy megyünk együtt nevetni a Star Wars 9. részére moziba ? 😃
Mondom persze... Vígjáték lesz az tuti !
0
0
0
0
Rocky12 avatar
Kár hogy kukázták a projektet, az animációk és a mozgás mechanikája nekem kifejezetten minőséginek tűnik. A harcrendszer meg (e kevés részlet alapján is) kifinomultan működik. De ki tudja ebből ténylegesen mi valósult meg volna és hogyan.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció