Stadia-exkluzívokat készít majd a Typhoon Studios

Szerző: xoki | 2019. December 22. | hír | 2 hozzászólás

A Google felvásárolta a Typhoon Studios nevezetű fejlesztőstúdiót, hogy a jövőben Stadia-exkluzív játékokat készítsenek. A stúdiót a Ubisoft, az EA és a WB Games Montreal veteránjai alapították 2017-ben, tehát kétségtelenül egy tapasztalt cégről van szó.

A stúdió első játéka, a Journey to the Savage Planet január 28-án várható, és valószínűleg nem lesz hatással rá ez a felvásárlás. A Typhoon Studios ezt követően viszont a Stadia Games & Entertainment részeként tevékenykedik majd, vagyis Stadia címeken fognak dolgozni. A Stadia Games & Entertainment vezetője, Jade Raymond nemrég egy interjúban mesélt a felvásárlásról, és hogy milyen előnyt jelent számukra egy ilyen tapasztalt stúdió. A teljes interjút elolvashatjátok a Gamesindustry.biz oldalon.

Maga a Google Stadia elég döcögősen indult, hiszen sok, előzőleg beígért funkció és tartalom nélkül vált elérhetővé. Már a csatlakozáshoz is nagyon gyors internetre van szükségünk, szóval mondanom sem kell, hogy például egy olyan játék futtatásához, mint a Red Dead Redemption 2, betonstabil és az átlagnál jóval gyorsabb kapcsolatra van szükség. Ezeken kívül mint kiderült, a Borderlands 3 esetében egy jóval régebbi verzió érhető el rajta, mint más platformokon. Jelenleg a Gylt a Stadia egyetlen exkluzívja, de ha a Google további stúdiókat is fel fog vásárolni, akkor nincs kizárva, hogy a későbbiekben további exkluzívokkal próbálnak majd új előfizetőkre szert tenni.

Journey to the Savage Planet
Journey to the Savage Planet
Journey to the Savage Planet
Megjelenés: 2020. January 28. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, First person
Fejlesztő: Typhoon Studios
Hozzászólások: 2
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Arthur Morgan avatar
Helyesbítek. Streaming exkluzívokat készít majd a Typhoon Studios 😆 Mielőtt még a torkomnak esne pár ember kiemelném , hogy saját vélemény amit írok. Nekem még ingyen sem kellene az ilyen fajta szolgáltatás. Lehet, hogy régimódi vagyok. De sokkal jobban szeretem ha a PC-m ott van az asztalomon vagy éppen a konzol a tévé mellett. 😆 És akármikor használhatom, ha van ha nincs internet. Lehet , hogy ez a jövő. De az még nem most érkezett el.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció