Squad és Slay the Spire a szeptemberi Humble Monthlyban

2019. August 04. | hír | 4 hozzászólás

A szeptemberi Humble Monthlyban a Slay the Spire és a Squad a húzócímek. A csomag teljes tartalma 2019. szeptember 6-án válik elérhetővé, amely összesen körülbelül 6-8 játékot fog tartalmazni, de már a megvásárláskor, vagyis feliratkozáskor megkapod a fent említett játékokat, melyeket rögtön aktiválni is lehet.

A Humble Monthly szokás szerint 12 dollárba kerül, éves feliratkozóknak csak 11 dollár, vagyis egy hónapot ingyen kapsz.

Ezen a linken találod az ajánlatot:

Humble Monthly 2019 szeptember

A szeptemberi Humble Monthly eddig ismerhető játékainak listája:

Slay the Spire
Squad

+ Humble Trove: hozzáférés több mint 40 DRM-free játékhoz
+ 10% kedvezmény a Humble Store-ban

Fontos, hogy CSAK ELŐRE lehet megvásárolni a Monthly Bundle-t, a csomag teljes megjelenésekor már nincs rá lehetőség!

Slay the Spire
Slay the Spire
Slay the Spire
Megjelenés: 2019. January 23. (PC)
Műfaj: Kártyajáték, Roguelike
Fejlesztő: Mega Crit
Hozzászólások: 3
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 1
Saviour avatar
Elég sok magyar játszik, bár én 1x próbáltam kommunikálni egy magyarral az egyik szerón de ügyet sem vetett rám, viszont havernak sikerült és belépett egy klánba 😀
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
A Slay the Spire egy jó játék, akit csak az érdekelne most le van árazva 10 euróra steam-en, egészen holnap estig.
0
0
0
0
💬 1
susguy avatar
@TheMenkuPocok: Bő száz forinttal olcsóbb ott, akkor már inkább ezt és legalább elmondhatja az ember hogy megvolt a havi jótékonykodás 😆
Egyébként én is csak ajánlani tudom, egy veszettül jó rougelike és deck-building card game kombó. Nagyon jól megoldották hogy legyen kellő mennyiségű RNG de közben ugyanúgy tudod egy kigondolt stratégia alapján építeni a paklidat.
Sajnos még mindig nem bírom azokat a rougelike-okat amiknél több beleszólása van az RNG-nek mint a játékos képességének, így sajnos refundoltam, de ez az egyetlen aminek tényleg sok beleszólása van a játékosnak, és még így is tudom nagyra tudom értékelni. Meglátszik a készítők korábbi tapasztalata és hogy korábban is nagyon sikeres kártyajátékokat vettek inspirációnak. Mindenképpen megérdemli az Overwhelmingly Positive értékelést.

Emellett a Squad se rossz, egy az átlagtól ezerszer komolyabb military shooter ahol mindenki a csapattársaitól függ és minden mozzanatot át kell gondolni, honnan merről mikor merre stb. A Project Reality BF2 mod (ugyanazok fejlesztették) a mai napig az egyik legnagyobb pozitív géming meglepetésem és élményem volt.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció