Menu
South Park: The Fractured but Whole - részletek a DLC tartalmakról
Szerző: xoki, 2017. október 15., hír

Néhány nap és itt a várva várt, új South Park játék, a Ubisoft pedig végre lerántotta a leplet a játék season pass tartalmáról - mert ugye miért ne lenne hozzá -, amelyet különálló kiegészítőkként is beszerezhetünk majd.

A season pass 3 DLC-t fog tartalmazni, valamint néhány első napos tartalmat is, amelyek mind beszerezhetők lesznek külön is. A 3 DLC a következő:

- Danger Deck: Kihívást jelentő harcban vehetünk részt, valamint különböző ruhákat és műalkotásokat szerezhetünk. Decemberben különálló DLC-ként 6 dollárért lesz beszerezhető.

- From Dusk til Casa Bonita: Új történet, ahol a játékosok, a The Coon és a Mysterion összefognak, hogy legyőzzék a démoni jelenlétet. 12 dollárért lesz beszerezhető 2018-ban.

- Bring the Crunch: Új történet, amelynek részletei egyelőre nem ismertek, szintén 2018-ban várható 12 dollárért.

A fentieken kívül a Relics of Zaron, Towelie: Your Gaming Bud is a season pass részét képezi. Előbbi az előző részből hoz át ruhákat és képességeket, október 17-én 5 dollárért szerezhetjük be. Az utóbbi játékbeli tippeket tartalmaz majd és október 24-étől 2 dollárért lesz beszerezhető.

A season pass 30 dollárba kerül, amelyet a Gold Edition is tartalmaz. A játék október 17-én fog megjelenni.

Ajánló
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 2
mikej95 avatar
1 éve | 2017. 10. 15. 12:14:05
#
Az első részt nem tudták így szétbarmolni, ahhoz túl későn került hozzájuk a fejlesztés. Most majd kapunk egy szétdarabolt játékot és +30 dollárért meg lehet venni a teljes változatot.
Keewie avatar
1 éve | 2017. 10. 15. 10:11:08
#
Kint sincs a játék de már DLC.
legalább 5-12 dollár és nem 60 mint EA nél.


Lite versions: