Sok változást hozott az új Battlefield 1 frissítés

Szerző: xoki | 2016. November 15. | hír | 6 hozzászólás

A Battlefield 1 ma egy nagy őszi frissítéssel bővült, amely rengeteg változást és fejlődést hozott a népszerű első világháborús lövöldébe.

Az egyik nagyobb változás az Operations móddal kapcsolatos, amely új a Battlefield 1-ben. A DICE szerint a támadó oldal túl sokszor veszít, ezért változásokat vezetnek be annak érdekében, hogy egyenlő esélyekkel induljon mindkét oldal. Ezen kívül támadóként könnyebben, vagyis gyorsabban tudunk zászlókat elfoglalni.
A második kiemelkedő változás a játék Conquest módjában, főként a Suez térképen észlelhető. Ez a játék egyik legkisebb térképe, mindössze 3 zászlóval, ezzel a frissítéssel viszont még további kettőt raktak a pályára.
A frissítés tartalmazza a szerver bérlés támogatását, valamint megemlítették, hogy az igazi pénzért történő Battlepackek vásárlásra "hamarosan érkezik".

Mindezeken felül még rengeteg fegyver kiegyensúlyozást kapott a játék, valamint kisebb gyengítéseket kaptak a kütyük és járművek. Persze a frissítés tartalmából nem maradt ki a rengeteg hibajavítás sem. Ezeknek a listája megtalálható a Battlefield oldalán: Link

A patch ideje alatt minden szerver elérhetetlen volt, amelyeknek már ismét online-nak kell lenniük, a frissítés mérete pedig 2.2 GB.

Battlefield 1
Battlefield 1
Battlefield 1
Megjelenés: 2016. October 21. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: DICE
Hozzászólások: 6
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
xTrz_Black avatar
@Skorch: Azzal a procival ne csodálkozz hogy nem fut jól. 😃
0
0
0
0
xCube avatar
Örvendetes hír, bár gondolom jobban örülnének a játékosok ha a DLC -k tartalmát kapnák meg ingyen a javításokban.

Egy megjegyzés a hír végéhez: nem "online -nak kell lenniük" hanem online kell lenniük.
0
0
0
0
Puffin avatar
Skorch: az FX szerepel szarul az a gond.
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
Az nvidia facebook oldalan sokan panaszkodnak hogy az uj driverrel 20 fps-re csokkentek, meg 1080-nal is. Ez igaz? Sajnos nincs idom kiprobalni most.
0
0
0
0
no avatar
Dejó, hogy sok változást hozott a patch, igaz az én gépemen még midig fosul meg valamelyik pályán még lowon is alig van 60FPS.... Egyszóval egy ujabb minőségi pc-portot kaptunk gyerekek. A lényeg, hogy az 5 éves konstrukción alapuló konzolokon ***án megy !!!
0
0
0
0
winrar avatar
Akkor ezért nem engedett reggel multizni, most már értem.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció