Sikeres közösségi finanszírozáson van túl az Aya Neo kézi PC

Szerző: xoki | 2021. March 12. | hír | 6 hozzászólás

Az elmúlt évek folyamán több Nintendo Switch inspirálta hordozható PC koncepciójával is előálltak a fejlesztők, amelyek közül az Aya Neo a legfrissebb ötlet.

Az Aya Neo lényegében egy Nintendo Switch-stílusú kézi gaming PC, mely egy 7 inches 1280x800 IPS kijelzővel készült, illetve egy Ryzen 4500U processzor és 16 GB LPDDR4X RAM került bele. A különböző perifériák csatlakoztatásához pedig három USB C port áll a rendelkezésünkre.

Az Aya Neo év eleji limitált darabszámú kiadására már sor került, de a projekt most visszatért az Indiegogo nevezetű közösségi finanszírozással foglalkozó oldalra annak érdekében, hogy különböző fejlesztéseket hajthassanak végre a terméken. A változtatásokba új hardver specifikációk nem tartoznak bele, hanem például az operációs rendszer (Windows 10) stabilitásán fognak javítani, jobb gombok kerülnek rá, illetve csökkenteni fogják az eszköz súlyát és fogyasztását.

Az Aya Neo 500 GB-os verzióját 730 euró környékén vásárolhatjátok meg, vagyis minimum ennyivel kell támogatnotok a fejlesztőket a korábban említett oldalon. Ezenfelül az 1 TB-os verzióra jelenleg engedmény van, viszont valószínűleg elég gyorsan elkapkodják majd attól függetlenül, hogy a projekt 1600 személy támogatásának köszönhetően már elérte a kitűzött célt.

Az alábbi videóban megtekinthetitek, hogyan szuperál az eszköz a különböző játékokban.

Hozzászólások: 6
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Azért figyeljetek: Hány olyan gép van amin bármilyen kontroller támogatott játékkal tudtok jádszani?
Nekem hatalmas pozitívum, hogy ilyen áron bárhol elő kaphatod a PUBG-t Fortnite-ot GTA-t Cyberpunkot vagy bármi mást? Azért ez ennyi pénzért Free PS4 bárhol bármikor.
0
0
0
0
no avatar
Az a baj hogy most a mikro megolte ezeket a próbálkozások. Már szinte minden telefonhoz lehet racsatolhato gampadot venni. Egy jó internet és mehet a felhő játék ennek a töredékéért.
0
0
0
0
carl18x avatar
Szép, de szerintem ez is a SMACH Z sorsára jut. Azt is igérgeték évekig, a pénzt lenyúlt és a gépből se lett semmi.
Talán ez a gép is hasonló sorsra jut 😞
0
0
0
0
no avatar
Nekem ez így továbbra is meh ilyen formában, ha már handheld akkor marad a Switch.
0
0
0
0
💬 1
wgeorge85 avatar
@LordSzalko: Ez az ebből az árból kijön 2db Switch meg játék is jut mellé. 😃
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 1


Elfelejtett jelszóRegisztráció