Sikeres a Mass Effect Legendary Edition, megérkezett az első nagyobb patch

Szerző: Pafry | 2021. May 19. | hír | 2 hozzászólás

Május 14-én megjelent a legendás BioWare széria, a Mass Effect trilógia felújított változata, amely úgy tűnik, a rengeteg hibázás után végre javított egy kicsit a fejlesztőcsapat megtépázott hírnevén. Sok helyen kezdett az eladási toplisták élén, a játéko(ka)t a megjelenés napján több mint 50 ezren játszották egyszerre a Steamen, és alapvetően pozitív fogadtatásban részesült a gyűjtemény. Ám akadtak negatív vélemények is, amelyek többnyire grafikai és játékmenetbeli bugok miatt méltatlankodtak.

Május 17-én befutott az első nagyobb patch a játékhoz, amely nagyjából 11 GB-ot foglal el a tárhelyünkből, és számos hibát javítanak vele a fejlesztők, amelyeket a visszajelzések segítségével igyekeztek feltárni. Például több grafikai glitch és textúra hiba is kikerült, valamint javítottak az első részben a fegyverek által szerezhető achievementek rendszerén is, ugyanis többször nem adta be a játék a megfelelő teljesítményt, amikor kellett volna. A jövőben további, ehhez hasonló javító patchekre számíthatunk a BioWare-től.

A mostani frissítés teljes tartalmát itt tekinthetitek át.

Mass Effect Legendary Edition
Mass Effect Legendary Edition
Mass Effect Legendary Edition
Megjelenés: 2021. May 14. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték, TPS
Fejlesztő: BioWare
Hozzászólások: 2
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Shadow9 avatar
11 GB a patch?
Kezdem magam nagyon öregnek érezni...
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Naná hogy sikeres, ismét jól meg is mentettem a fellegváriakat is! 😆 Csak ne viselkednének mindig úgy, mintha a fellegekben járnának, mocskosul idegesítő 1 banda, mindig beszólnak hogy csak délibábokat kergetünk a társaimmal! 😂 Azért a legvégére kezdték el hinni, hogy Commander Shepardre rábízhatják a galaxis sorsát! 😂 Ma neki is kezdek a 2. rész újrajátszásának is, az első részét szépen felpimpelték, jól esett újra végigjátszani. 😀
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció