Sherlock Holmes: The Awakened remake készül

Szerző: xoki | 2022. July 29. | hír | 1 hozzászólás

A Frogwares bejelentette, hogy a 2006-os Sherlock Holmes: The Awakened remake-jén dolgoznak, illetve az első képernyőképeket is megosztották velünk.

A korábban Project Palianytsia kódnéven ismert projekt egy sötét, H.P. Lovecraft ihlette történetet ötvöz a fiatal Sherlock Holmesról szóló narratívával. Az eredeti cím masszív remake-je és újraírása van készülőben, amely az ukrajnai orosz invázió miatt vette kezdetét, mivel a háború miatt kénytelenek voltak megszakítani a folyamatban lévő projektjüket.

A Sherlock Holmes: The Awakened remake-je teljesen megújult grafikát, új animációkat, átalakított átvezetőket, új játékmechanikákat, új mellékküldetéseket és rengeteg egyéb extrát ígér. A játék befejezéséhez szükséges összeget közösségi finanszírozás segítségével szeretnék összeszedni, miközben a támogatók így extra cuccokhoz és jutalmakhoz juthatnak.

Az első hivatalos trailert és egyéb részleteket a Kickstarter kampány indulásakor kapunk.

Sherlock Holmes: The Awakened Remake
Sherlock Holmes: The Awakened Remake
Sherlock Holmes: The Awakened Remake
Megjelenés: 2023. April 11. (PC)
Műfaj: Kaland, Puzzle, Point & click
Fejlesztő: Frogwares
Hozzászólások: 1
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Andor1997 avatar
Erős játék volt régen, kíváncsi lennék mit hoznának ki belőle, mert ez még teljesen más kor volt, igazi hardcore nyomozás néhol, bár a legutóbbi játékuk (tudtommal) nem volt fényes, a régi kaptafához visszatérve egy jól ismert sztorihoz egy olyan játékkal, amit kevesen ismernek talán kifizetődő lenne...és még azt sem lehetne mondani feltétlen, hogy "na még egy remake csapat remake játéka".
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció