Saját kézikonzol leleplezésére készül az MSI

Szerző: xoki | 2024. January 07. | hír | 8 hozzászólás

Az MSI egy új készülék közelgő bejelentésére utalt Instagramon, amely láthatóan egy gamepaddal, "True Gaming" emblémával ellátott hordozható játékkonzol lesz, és az idei CES-en fog hivatalosan is bemutatkozni.

A kedvcsináló betekintést ad, hogy körülbelül mire számíthatunk, de konkrét adatokkal egyelőre nem szolgáltak. A rövid videó a készülék előlapjával kezdődik, amely az ASUS ROG Ally és a Steam Deck OLED-re hasonlít leginkább, miközben a két kart RGB-LED világítja meg. Úgy tűnik, az MSI nagy figyelmet fordított a hűtésre is, egy jó megoldás pedig könnyen kiemelheti terméküket a sorból.

A hivatalos specifikációkat homály fedi, de a pletykák szerint Intel Core Ultra 7 155H CPU-ra (8 Xe magos iGPU) esett az MSI választása. A Steam Deck, a Lenovo Legion és a ROG Ally esetében az AMD Ryzen volt a befutó, de természetesen mindkét CPU tökéletesen ellátja a feladatát, mindamellett, hogy remek integrált grafika jellemzi őket, a különböző egyedi funkciókról és az FSR és XeSS támogatásról nem is beszélve.

Az eszköz előreláthatóan a 2024-es CES-en fog bemutatkozni, szóval már csak néhány nap, és hivatalosan is felfedik majd a specifikációkat, az árazást és a megjelenési dátumot is.

Hozzászólások: 8
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
bukta2 avatar
Ezek a gépek nem AAA játékokra vannak kitalálva hanem ilyen laza indie játékokra, na de arra viszont piszok jók! Bár én mostanság Division 2-t játszottam a Deck-emmel hibátlanul megy is rajta (mint kb minden más is amit eddig próbáltam)
Persze a steamOS az nagy előnye a Deck-nek, ezeken meg mind windows van, ami megint csak jól működik rajtuk,bár ally-nál a touchpad hiánya azért elég zavaró (vagyis nekem az volt mikor a deck után kézbe fogtam) ennél sem látni a koncepciós képeken, aztán majd a napokba kiderül.
0
0
0
0
GSzabolcs89 avatar
Annak idején én vettem egy psp-t legjobb védelem volt 3 évig megállás nélkül nyüstöltem amíg a végén már csak kábel ről ment ,de azt kitudtam használni nagyon sok játékom volt és sikerült saját flasht szerezni hozzá.
A lényeg ott még láttam értelmét a kézi konzolnak sőt fénykora volt, ez egy szar nem az csak egy noti gombokkal kicsiben....
Psp n minden ra volt fejlesztve és ment rajta, nem kellett kompromisszum.
Ez inkább nem tudom mi ,de nem kézi konzol valami mutáns drága dolog.
1
2
3
0
zsivko avatar
Nekem van egy ASUS ROG ALLY-m és nagyon meg vagyok vele elégedve. Hétköznapi munkára is használom dokkoloval külső monitoron.
Itt haverokkal a Borderlands 3-at toljuk.
https://i.ibb.co/G3cTT7Y/20231230-132644.jpg
2
0
0
0
no avatar
Vártam már, hogy az emeszáj is becsatlakozzon a buliba :)
Nem tudom, ki hogy van vele, de ekkora képernyőn én nem tudnám élvezni a játékot. Laptopból minimum 15.6", monitorból min. 24". Telefonon szintén nem tudnék játszani, max ilyen hill climb racing szinttel. Egyszer töltöttem le a Samsung Note 10 plusomra a Fortnite-ot, nem elég, hogy laggolt, még az irányítása is nehéz volt.
0
0
0
0
no avatar
Jaj de jó és mennyi lesz az ára? ( Kb 300-400 ezer forint? Amiből már tudnál venni egy normálisan müködő gépet, vagy ha csak youtubra akarod vagy csgo játszására akkor laptopot. Mert más nem is tudna el bírni egy laptop. )
0
1
0
0
cabus26 avatar
Na már ez is kezdi ezek xarok kiadását?
0
0
0
0
💬 2
xCube avatar
@cabus26: Igen, mert hatalmas piaca van az ilyen kézi, PC alapú konzoloknak.
0
0
0
0
kismadar avatar
@cabus26: Az a szar másnak érték... 😆 Attól hogy nem te vagy a célközönség még nagyon trendi, és sokan ki tudják használni a hordozhatóságát.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció