Respawn: a Sekiro nagyban hasonlít a Jedi Fallen Orderhez

Szerző: xoki | 2019. July 26. | hír | 9 hozzászólás

A Star Wars Jedi: Fallen Order kétségtelenül az idei év egyik legjobban várt játéka. A Respawn Entertainment nagyon jól teljesített az Apex Legends-zel, illetve a Titanfall 2-vel is annak ellenére, hogy nem fogyott túl jól.

A csapat most egy egyjátékos Star Wars címet készít, amelyet már azért is rengetegen várnak, mert hosszú évek után ez lesz az első egyjátékos, történetközpontú akció-kalandjáték a Star Wars világában, amely meg is jelenik majd. Az E3-on látottak (illetve az azt követő kibővített játékmenet) alapján úgy tűnik, tényleg egy remek játékot kaphatunk majd. A bemutató során több részletet is elárultak a játékkal kapcsolatban, viszont néhány dologról csak nagy vonalakban meséltek. Most viszont az EDGE magazinnak adott terjedelmes interjúból megtudtunk még néhány érdekességet a játék felépítésével kapcsolatban.

A Respawn csapata által kétszer is említésre került a FromSoftware, illetve játékuk, a Sekiro is. Jason de Heras szerint a Star Wars Jedi: Fallen Order és a Sekiro: Shadows Die Twice nagyban hasonlítanak egymásra. Úgy véli, az állóképesség csík hiánya lehetővé teszi a folyamatos támadást és gurulást, az AI pedig elég nyilvánvalóan tudatni fogja velünk, ha valamit nem úgy csinálunk, ahogy kellene. Ez megerősítette őket abban, hogy nem kell limitálniuk a játékosok tevékenységét. Pozitív hatással volt rájuk, hogy van még egy olyan hasonló játék, mint az övék. A játék direktora, Stig Asmussen szintén hasonlóan vélekedik, illetve nagy FromSoftware rajongó is egyben. Úgy tartja, nem az a lényeg, hogy mennyire szeretjük az adott játékot, hanem, hogy mit tudunk tanulni belőle, vagy hogy mi olyan szórakoztató benne.

A Star Wars Jedi: Fallen Order valószínűleg nem lesz azért olyan nehéz, mint a Sekiro, de ettől függetlenül a FromSoftware rajongóinak is megér majd egy próbát. A játék november 15-én fog megjelenni.

Star Wars Jedi: Fallen Order
Star Wars Jedi: Fallen Order
Star Wars Jedi: Fallen Order
Megjelenés: 2019. November 15. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Respawn Entertainment
Hozzászólások: 9
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
csibeszke37 avatar
Látszik, hogy uborka szezon van. Kénytelenek vagytok híreket kreálni mert ennek a "hírnek" se füle se farka.
0
0
0
0
xheynor avatar
😂😂😂😂 hahahahaha
0
0
0
0
no avatar
Gameplay videó alapján a combat elég dull, az enemy AI-ről nem is beszélve (kb nem létezik).... messze elmarad a Sekiro-tól. Na mind1, hype train elviszi ezt is a toplisták élére.
0
0
0
0
gigazte avatar
Hát ez kész kabaré! 😂
0
0
0
0
susguy avatar
...a Star Wars Jedi: Fallen Order és a Sekiro: Shadows Die Twice nagyban hasonlítanak egymásra. Úgy véli, az állóképesség csík hiánya lehetővé teszi a folyamatos támadást és gurulást...
Nagyban hasonlít a Minecraftre is, mivel a kerekesszék hiánya lehetővé teszi a lábon történő közlekedést.

...az AI pedig elég nyilvánvalóan tudatni fogja velünk, ha valamit nem úgy csinálunk, ahogy kellene. Ez megerősítette őket abban, hogy nem kell limitálniuk a játékosok tevékenységét...
Biztos én vagyok a hülye, de ez nem pont az ellenkezőjét jelenti? A játék meggától/rám szól ha nem azt csinálom amit ő akar?
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@susguy: Szerintem a ránk szólást úgy értik ha elrontassz valamit akkor kinyir a Boss. :-)
0
0
0
0
susguy avatar
@norbi18: Ez valóban egy forradalmi újítás lenne. Meghalni egy akció játékban.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció