Rengeteg izgalmas bejelentésre számíthatunk az idei Summer Game Festen

Szerző: xoki | 2024. May 22. | hír | 14 hozzászólás

Sajnos az E3-at teljesen eltörölték, de helyette minden évben megrendezésre kerül a Summer Game Fest, amely idén is rengeteg izgalmas bejelentéssel várja a rajongókat. Az idei show június 7-én esedékes, ahol több mint 55 partner fogja megvillantani az újdonságait.

Az olyan nagy kiadók mellett, mint a 2K Games, az Amazon Games, a Capcom, a Bandai Namco, az Epic Games, a Devolver Digital, az EA, a Sega, a Riot Games, a Meta, a WB, a Ubisoft, a PlayStation és az Xbox, a kisebb fejlesztőcsapatok, játékhoz kapcsolódó szoftverfejlesztők és a különböző kiegészítőkre szakosodott gyártók is megkapják a kellő figyelmet. Utóbbiakhoz például olyan vállalatok tartoznak, mint a Discord, a Samsung, a Steam és a Razer.

Egy ilyen terjedelmes listával az új játékbejelentések lehetőségei lényegében végtelenek. Például a Riot valószínűleg itt fogja felfedni verekedős játékának megjelenési ütemtervét, a Bandai Namco új Elden Ring: Shadow of the Erdtree előzetest villanthat majd, az Amazon pedig leleplezheti a következő Tomb Raider játékot, mivel mint kiderült, a technológiai óriás aláírt egy szerződést a Crystal Dynamics következő játékának kiadásával kapcsolatban. A Capcom új Resident Evil és Monster Hunter játékokkal készül az eseményre.

Mivel a 2K Games is jelen lesz, a BioShock-rajongóknak különösen érdemes lesz figyelemmel kísérniük a bemutatót, mivel a legfrissebb pletykák szerint, hosszú várakozás után végre leleplezésre kerül majd a Bioshock 4.

Hozzászólások: 14
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Kingdom Come: Deliverance 2 kaphat pici gameplay elozetest meg, meg a Black Myth: Wukong is! Altalam legalabbis a 2 legjobban var cimek az iden. Szerintem amugy mind a ketto #GOTY2024 eselyes is az eddigiek alapjan! :)
0
0
0
0
Neo1989 avatar
A Bioshock Ken Levine nélkül pont az lesz ami a Gears of War lett a 3 után CliffyB nélkül.
Am már készül a következő Bioshock csak éppen a jogok miatt Judas lesz a neve.
0
0
0
0
Fishman avatar
Reméljük lesz jó sok izgalmas bejelentés is azért :)
0
0
0
0
X9K338DA avatar
Nemrég elejtették, hogy tervben van a Stellar Blade PC portja. Kíváncsi vagyok, lesz-e bejelentés a dologgal kapcolatban.
0
0
0
0
💬 10
bukta2 avatar
@X9K338DA: Legyen igazad, de szerintem az még nagyon korai lenne.
0
0
0
0
Magoold avatar
@Kings Bounty fan: Minimum 1-2 év az exkluzivitás. Ha jön PC -re is akkor az azonnal, ha nem akkor sajnos exkluzív. Ettől függetlenül még én is szívesen meglepődnék.
0
0
0
0
no avatar
@Magoold: [LINK]

Ott virít a pc-s verzió tba.
0
0
0
0
enslaved avatar
@Kings Bounty fan: Azért csak teljen el legalább két év a PS és a PC megjelenés között. Az ember nem azért vesz a PC mellé konzolt is hogy az exclusie címek teljesen megszűnjenek, sőt legyenek olyan játékok is amelyek kizárólag csak konzolra jelennek meg, ellenkező esetben akár le is húzhatná a rolót a PS vagy bármelyik konzol cég.
1
1
0
0
no avatar
@enslaved: Ez a konzolgen eddig nagyon gyenge.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@enslaved: Személy szerint annak örülnék a legjobban ha csak 1 platform lenne, és akkor minden játék elérhető.
De ez, hogy kiad egy platformra egy játékot, pár évre rá egy másikra.... ezzel csak azt lehet elérni amit a jelenlegi generációt jellemzi. Így sincs semmi értelme a konzolnak már.
Lassan lekoszon a jelengi ps5 és szerintem 1 kezemen megtudom számolni a csak ráírt játékot.
0
0
0
0
enslaved avatar
@santakigyo: Az is egy megoldás lenne, plusz lehetővé kellene tenni azt is, hogy a játékok PC - n is eladhatóak legyenek, akár a konzolokon. Az ember sokszor megvesz egy játékot drága pénzért, játék idő 10 óra, és aztán a könyvtárban díszeleg. Jó, nyilván ez rossz üzlet lenne egyeseknek, így ki van zárva hogy ez létrejöhessen.
0
0
0
0
X9K338DA avatar
@enslaved: Egy 10 órás játék a szememben sokszor többet ér, mint egy 120 órás. Az értéket nem időben mérik, hanem élményben.

Ami meg az exkluzivitást illeti, nem értek egyet. A konzol mellett mindig ott lesz a kényelem. Megveszed, rádugod a tévére és játszol. Minden megy 4-6 évig, nem kell beállításokkal szöszölni, hardvert fejleszteni. Ez PC-n sosem lesz így. Ha tartani akarod a lépést a játékokkal, másfél-két évente valamit fejlesztened kell. Ha egy konzolt csak az exkluzívjai tartanak életben, az eleve egy szar konzol.

Valószínű ezért is állt bele a Nintendo nagyon a Yuzuba. Az a megjelenéskor is csak középkategóriás telefonhardver, amit árulnak, az exkluzívjaik nélkül semmit nem ér.
0
0
0
0
enslaved avatar
@X9K338DA: "Egy 10 órás játék a szememben sokszor többet ér, mint egy 120 órás"
Mondjuk ezzel egyet értek, legalábbis ha az a 120 órás játék totál önismétlő. Olyan ez mint egy nő, van hogy egy óra is megér százezret, míg egy másikkal még 10 évet sem🙂
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció