Remastert kap a Kingdoms of Amalur: Reckoning

Szerző: xoki | 2020. June 05. | hír | 11 hozzászólás

Miután a Microsoft áruházában felbukkant a Big Huge Games és a 38 Studios 2012-es RPG-jének remaster verziója, nem sokkal később a hivatalos bejelentésre is sor került: jön a Kingdoms of Amalur: Reckoning remastere.

A leírás alapján a játék remastere grafikailag és játékmenetben is megújul, illetve minden DLC-t tartalmazni fog. Az elkészítéséért a Kaiko felelős, akiknek például a Darksiders remastereket és a Legend of Kay: Anniversary Editiont is köszönhetjük.

A Kingdoms of Amalur: Reckoning eredeti kiadója az Electronic Arts volt 2012-ben. Alig néhány hónappal a megjelenés után a fejlesztőcsapat csődöt jelentett, miközben ekkor egy MMO-t is készítettek, amely szintén ebben az univerzumban játszódott volna. 2013-ben aukcióra bocsátották a Kingdoms of Amalur nevet, de sajnos nem sikerült eladniuk. A THQ Nordic néhány évvel később, 2018-ban szerezte meg a széria jogait.

A Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning augsztus 18-án fog megjelenni.

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning
Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning
Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning
Megjelenés: 2020. September 08. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték
Fejlesztő: 38 Studios, Big Huge Games, Kaiko
Hozzászólások: 11
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
JadenCrowller avatar
Én már várom, nagy kedvencem volt iskolás éveimben
0
0
0
0
yericho500 avatar
én játszottam vele annó.nem rossz game lehetett volna... ha kapott volna egy élő lélegző világot tele tartalommal meg pl multit...
baszó lehette volna!!!😳
0
0
0
0
bitpork avatar
Jujj, már csak az kell h az Epicben jelenjen meg. Akárhogy akartam szeretni nem ment.
0
0
0
0
no avatar
Jól elszórakoztam vele anno, remélem igényes remaster-t kap 😀
0
0
0
0
💬 2
Kelori avatar
@LordSzalko: Én nagyon élveztem, a kevésbé ismert játékok közül az egyik kedvencem. És bár örülök neki hogy előveszik újra és kap egy remastert, de csak azért mert reménykedem benne hogy ez alkalommal több emberhez el fog jutni. Egyébiránt én nem érzem szükségét a remasternek. A grafikája a mai napig megállja a helyét, megfelelő atmoszférát teremt, és a harcrendszer sem zavaróan elavult. Mondjuk lehet az én véleményem nem annyira releváns, én még a diablo első két részét is előveszem újra időnként, és jól szórakozok velük : D
0
0
0
0
no avatar
@Kelori: Én is, szeretem időnként elővenni a régi klasszikusokat, remek nosztalgia 😃 Hogy mennyire élethű egy játék az engem sosem tudott meghatni, lehet akármilyen csilivili hogy ha üres és vontatott, persze vannak olyan címek amik mindkét módon helytállnak, csak iszonyat ritka. Ez a játék valóban nem könyörög egy remaster-ért, de azért örülök hogy előveszik újra, kíváncsi vagyok mit alkotnak majd 😀
0
0
0
0
Memento Mori avatar
Engem nem zavar a remaster/remake úgy általában, de ez tényleg miért?? Egy részről a játék egészének alapból olyan érzete van mintha valami hiányozna. Ez nem is véletlen, mert eredetileg mmo-nak készült volna a szerencsétlen.
Úgy kell elképzelni, mintha a wow teljes világában megcsinálhatnál egy pár küldit de az npc-k és a játékosok (tehát világ populációjának 99%-a nélkül.)
És most sokaknak nem fog tetszeni, de ez alapból egy kalap szar. Ebbe a játékba bele lehetne pakolni tíz év fejlesztést. A kiadás pillanatában el kellett volna engedni, aztán elásni, hogy a büdös életbe szóba se kerüljön sehol.
Ezek meg remasterelik pasztmekk. 😆 😆 😆
0
0
0
0
💬 4
Maros avatar
@Memento Mori: Mostanában ez az új biznisz, minden szarból (tisztelet a kivételnek) remasteredet csinálni! Dobnak rá egy-két effektet és eladják mégegyszer. Olyan mintha a kebabos nem tudná eladni az összes húst, két nap múlva megbüdösödik, utána befűszerezi mégjbban és eladja mintha friss lenne. Az emberek meg örülnek is, hogy milyen finomat esznek! Ez kb. olyan. 😆😆😆😎😎
0
0
0
0
gigazte avatar
@Maros: Még mindig nem a PC a célplatform ezeknél a Remastered játékoknál, hanem a konzolok! Akik az előző generációs konzoljukat eladták, és nosztalgiázni szeretnének, azok megveszik ezeket a játékokat. Azt meg nem tehetik meg a fejlesztők, hogy ilyen esetbe kihagyják a pc-s megjelenést... Egyébként abszolút B tervnek gondolom ezt az összes fejlesztő részéről, mert a Home Officetól elkezdve elég sok dolog befolyásolta most a munkájukat, és azért kis erőfeszítések árán is valahogyan a piacon kell maradni! Arról nem is beszélve, hogy elég sokan mondták, hogy az elkövetkező 2 évben érezni fogjuk a Koronavírus hatását a játékiparban, szóval elkezdődött a folyamat!
0
0
0
0
Maros avatar
@gigazte: Csak nehogy majd GTA VI helyett majd GTA V Remasteredet kapjunk majd az akkori generációra!
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció