Rekordot döntött a 14 éves Team Fortress 2 játékosszáma

Szerző: Pafry | 2021. June 29. | hír | 6 hozzászólás

A Valve mostanság tény, hogy nem túl sűrűn fejleszt videojátékot, ám úgy tűnik, hogy amit letesz az asztalra, azzal biztosan sok éven át játszanak majd a játékosok. Így történt a 2013-as DOTA 2-vel és a 2012-es CS:GO-val is, ezek ma a Steam platformjának legnépszerűbb címei, utóbbi egyidejű játékosszáma minden nap karcolja az egymilliót.

Viszont nem csak ezek a játékok maradtak népszerűek: az immáron 14 éves, 2007-ben kiadott Team Fortress 2 a hétvégén megdöntötte saját, egyidejű játékosszámának rekordját, mégpedig egy nagyobb frissítésnek köszönhetően.

A játékot több mint 150 ezer játékos nyúzta egyszerre, amely teljesítmény a legutóbbi frissítésnek tudható be. Az update helyrerakta a játék matchmaking rendszerét, és jóval kevesebb teret enged a csalók számára, akik közismerten rengetegen voltak jelen a játékban. Továbbá rengeteg nyári kozmetikai kiegészítő került be tartalomként, így mindenképpen elismerést érdemel, hogy a Valve még ennyi idő után sem engedi el a játékai kezét.

Team Fortress 2
Team Fortress 2
Team Fortress 2
Megjelenés: 2007. October 09. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: Valve
Hozzászólások: 6
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
kellpenzgepre avatar
Az egész gyerekkoromat ennek a játéknak köszönhetem és tiszta szívből büszke vagyok a közösségre 😀
0
0
0
0
💬 4
csupaki avatar
@kellpenzgepre: Nem sok játéknak van közel 14 év után is supportja 😃 főleg aktív szerverekkel, ennyi játékossal. Anno BFP4F, Tom Clancy GRP és minden egyéb Gamespy játékot toltam, sajnos mindegyik multija megszűnt. Pont TF2 -vel nem játszottam, mert anno nem jött be.
0
0
0
0
Arthur Morgan avatar
@kellpenzgepre: Szintén, közel 500 órám van benne, napokban ideje lesz megint egy picit ökörködni a Pyroval 😆 Nagyon szeretem a játékban a halloweeni eventeket is.
0
0
0
0
kellpenzgepre avatar
@Arthur Morgan: Én most a 2500 órámmal lehet csöndben maradok :'D Vannak olyan veteránok , akiknek még ez az óraszám is kevés :I
0
0
0
0
Arthur Morgan avatar
@kellpenzgepre: Számomra még ha ki szünetekkel de ez a játék megunhatatlan, mindig élmény játszani vele. Kedvencek között van még a kocsit kell eltolni az ellenség oldalára vagy éppen a robotok elleni harcok is nagyon jók tudnak lenni, barátokkal haverokkal meg pláne nagy az élményfaktor.
0
0
0
0
Arthur Morgan avatar
Kár is lenne érte, én a mai napig szeretem.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció