Rayman remake-en és Ghost Recon folytatáson dolgozik a Ubisoft

Szerző: xoki | 2024. October 25. | hír | 0 hozzászólás

A héten kiderült, hogy a Prince of Persia: The Lost Crown fejlesztőcsapatának tagjait különböző projektekhez irányították át, és a legfrissebb szivárgásoknak köszönhetően pedig már azt is tudjuk, hogy milyen be nem jelentett játékokról lehet szó.

Mivel az eladások csökkennek, úgy tűnik, a Ubisoft gyorsan elővesz néhány régebbi franchise-t, hogy visszaszerezzék a rajongók bizalmát. Azt már tudjuk, hogy Prince of Persia: The Sands of Time és Splinter Cell remake is készül, ráadásul a pletykák szerint az Assassin's Creed IV: Black Flag is megújul majd.

Az Insider Gaming friss értesülése alapján pedig már a Rayman remake-en is aktívan dolgoznak. A beszámoló szerint a Lost Crown néhány korábbi fejlesztője pedig most már a következő Ghost Recon játékon, illetve meglepő módon a Beyond Good and Evil 2-n is dolgozik. Annak ellenére, hogy több mint öt évvel ezelőtt jelentették be, a Ubisoft a leleplezés óta nem tudott semmit sem villantani a projekt kapcsán, de remélhetőleg nem kaszálták el.

Mivel a Prince of Persia és a Splinter Cell remake megjelenése még messze van, valószínűleg több évbe is beletelik majd, mire a Rayman felújítása elkészül, de remélhetőleg belátható időn belül hivatalos információval is gazdagodunk majd.

Rayman Legends
Rayman Legends
Rayman Legends
Megjelenés: 2013. August 29. (PC)
Műfaj: Akció, Platform
Fejlesztő: Ubisoft Casablanca, Ubisoft Montpellier
Hozzászólások
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást. Légy te az első hozzászóló!


Elfelejtett jelszóRegisztráció