Quake 6-ra utaló jelre bukkantak a rajongók

Szerző: xoki | 2024. January 23. | hír | 11 hozzászólás

Az idei Xbox Developer Direct során az Indiana Jones and the Great Circle, az Avowed, a Senua's Saga: Hellblade II, a Visions of Mana és az Ara: History Untold kapta meg a kellő figyelmet, de úgy tűnik, az Indiana Jones mellett egy másik franchise-ba is új életet lehel majd a MachineGames.

Az Indiana Jones and the Great Circle leleplezésekor rövid ideig látható volt a MachineGames prezentációs táblája, amelyen egy rajongó kiszúrta a Quake 6 feliratot. Szinte biztosan nem véletlenről van szó, tehát úgy tűnik, a szóban forgó fejlesztőcsapatra bízták a fejlesztést vagy legalábbis segítik azt.

Ami a Quake-et illeti, a MachineGames több tapasztalattal is rendelkezik, hiszen a Quake és a Quake II legutóbbi remasteréhez, a Dimension of the Machine-hez és a Call of the Machine-hez is készített már új tartalmakat.

Egyébként a széria legutóbbi számozott része a 2005-ös Quake 4 volt, de a 2017-es Quake Championsre belsőleg Quake 5 néven hivatkoztak, tehát ebből a szempontból a széria következő játéka valóban a Quake 6.

no cover
no cover
Quake 6
Megjelenés: TBA
Műfaj: Akció, FPS
Hozzászólások: 11
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Az 1994-es Heretic-nek kellene már egy reboot,ugyanúgy FPS nézetben,benne a tipikus fegyverekkel (Dragon Claw,Elven Wand,Phoenix Rod) ellenfelekkel...de mostani grafikával és hanggal...olyan 2007 körül már adott volna rá a technika,mondjuk egy UT3 enginnel. Most már egy alsóhangon 2016-os Doom illetve Doom Eternal motorral kellene. :)
1
0
0
0
💬 2
lived avatar
@desire8756: UH! Szívemből szóltál!!!
Nekem is megfordult már ezerszer a fejembe, hogy ahhoz is jöhetne egy olyan felújítás amit mondtál!
1
0
0
0
no avatar
@lived: Örülök hogy nem vagyok vele egyedül. 🙂
0
0
0
0
GSzabolcs89 avatar
Volt 5. rész? Én a 4 re emlékszem azt végig is játszottam 🤔
0
2
0
0
Szabcsiadi avatar
Valószínűleg Reboot lesz, nem pedig egy számozott folytatás, de mindenesetre én élnék halnék egy olyan Quake gameért ami kellő figyelmet kap, mint pl a Doom vagy a Wolfenstein volt. Hisz vele együtt ők a boomer shooterek szent háromsága ._.

Esetleg az idei QuakeCon?
0
0
0
0
xCube avatar
Én nem reménykedek a közeljövőben egy új Quake címben. Az, hogy szerepel a tervek között, az evidens, ez az információ még sajnos nem utal arra, hogy valami komolyabban készül is. De ne legyen igazam 😀 .
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
Jöhetne már egy quake 4 folytatás
Vagy a sorozat rebootja modern köntösben
Mai grafikával egy átalakítást megnéznék
0
0
0
0
💬 4
santakigyo avatar
@MC MaRcI: Doom 3, Quake 4..... hmmmmmm régi szép időket juttatja eszembe.
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
@santakigyo: Doom 3at szinte minden évbe végig viszem valamilyen grafikus móddal elég jók vannak hozzá és a játékmenet számomra megunhatatlan

Quake 4 is megerdemelne valami jó kis HD textúra packot
1
0
0
0
xCube avatar
@MC MaRcI: Én az eredeti DOOM -mal vagyok így, minden gépemen és majdnem minden platformon (konzolon) meg van és rendszeresen játszok velük.

Quake 4 mod: [LINK]
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
@xCube: Próbáltam volna ezt a high def módot mindent az útmutató szerint de nem akart működni nekem
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció