PUBG: ne számítsatok egyjátékos módra!

Szerző: xoki | 2017. October 27. | hír | 8 hozzászólás

Korábban a PUBG megalkotója, Brendan Greene nyilatkozta, hogy szeretné felfedezni az egyjátékos módban rejlő lehetőségeket. Természetesen erre sokan felkapták a fejüket, és most Greene szerette volna a játékosok tudtára adni, hogy ha erre sor is kerül egyszer, az csak a távoli jövőben fog megvalósulni.

„A sziget története miatt volt egy ötletem, amelyről azt gondoltam, hogy egy nagyszerű egyjátékos mód lehetne. Vagy akár co-op egyjátékos kampány. De nincsenek eszközeink, nincs időnk. Nincs tervben, hogy egy ilyennel bővítsük ki a játékot. Nem, nem várható egyjátékos Battlegrounds mód.” – mondta Greene a GameSpot csapatának a PAX Aus eseményen.

Tehát nincs veszve minden, de egy jó ideig nem kell arra várni, hogy kampány mód is helyet kap a népszerű játékban. A fejlesztők cross-playt terveznek készíteni, hogy az Xbox One és PC játékosok együtt is tudjanak majd játszani, miután a játék megjelenik konzolra is.

PUBG: BATTLEGROUNDS
PUBG: BATTLEGROUNDS
PUBG: BATTLEGROUNDS
Megjelenés: 2017. December 21. (PC)
Műfaj: Akció, Battle Royale
Fejlesztő: Krafton
Hozzászólások: 7
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Larten avatar
Ez ugyanolyan baromság, mint hogy 2. részt is akarnak a játékosok. Minek? Ez egy szimpla tucat túlélő játék és ennyi. Minek ebből 2. rész, meg szingli? Főleg úgy, hogy még a teljes játék sem jelent meg ugyebár, és bugos is, meg szarul is van optimalizálva, meg csalnak benne, mint állat. Figyeljétek meg, a következő nagy hurr-durr felhördülés akkor lesz, ha pl nem mennek vele hivatalosan esportra.
0
0
0
0
💬 2
19ati93 avatar
@Larten: 😆 na ja 2. rész.. azt van kb vagy 2 map összesen a gamebe 😂
0
0
0
0
susguy avatar
@Larten: Van egy eddig le nem írt kívánság lista, amit minden játéknál elővesznek, hogy minden olyanért sírhassanak, ami "hiányzik a játékból". A kedvencem, hogy az összes létező singleplayer játéknál rinyálnak coop/multiplayer módért. A "kell még egy rész" a legegyszerűbb, azért minden játéknál tudnak sírni.
0
0
0
0
Rockos avatar
Arra azért kíváncsi lennék, hogy a cross-platform bevezetésével nem lesz-e probléma a konzolosoknak a kontrolleres célzásból adódó hátrány. Mert hát köztudott, hogy nem olyan jól használható egy joystick pontos és gyors célmegjelölésre, mint egy egér.
0
0
0
0
💬 1
Unstoppable avatar
@Rockos: Majd kapnak aim assistot...bár az lesz akkor az utolso nap hogy elindítom a jatékot..😠
0
0
0
0
Wihay avatar
Hova hova?, még a multiplayer sem tökéletes. Ideje lenne már optimalizálni..
0
0
0
0
bukta2 avatar
Naaaa!!! Az jó lesz! Szarrá lőjük a konzolosokat muhahahahaha
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció