Pókember PlayStation-exkluzívként kerül be a Marvel's Avengersbe

Szerző: xoki | 2020. August 04. | hír | 26 hozzászólás

A Square Enix és a Sony bejelentette, hogy Pókember csak a Marvel's Avengers PlayStationre megjelenő verziójában lesz játszható, tehát a PC-s és Xbox-os játékosok számára egyáltalán nem lesz elérhető.

Nem ez az első ilyen eset, például Kratos (God of War) csak a Mortal Kombat PS3-as verziójába került be mint játszható karakter. A játékban lesz offline mód is, de ettől függetlenül Pókember hivatalos karaktermodellje és mozgás animációi valószínűleg modként sem fognak bekerülni a PC-s verzióba, hiszen elég nagy munka lenne azt átültetni.

A Marvel's Avengers szeptember 4-én fog megjelenni, de előtte több - köztük nyílt - bétára is sor kerül majd.

Marvel's Avengers
Marvel's Avengers
Marvel's Avengers
Megjelenés: 2020. September 04. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: Crystal Dynamics, Eidos Montreal, Nixxes Software
Hozzászólások: 25
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
cabus26 avatar
jajj mindjárt elsírom magam.Komolyan ezért valaki venne PS4 v PS5-t,mert egy karakter csak az adott konzolon elérhető? LOL
0
0
0
0
💬 2
Starhaze avatar
@cabus26: Látnád a fb-n ps és egyéb konzol csoportokban mik mennek a komment szekcióban az ilyen cikkek alatt.
Egyik kedvencem "Na EZ volt az utolsó csepp a pohárban nekem. Mostmár tuti PS-t veszek"
0
0
0
0
cabus26 avatar
@Starhaze: Tudom amúgy,hogy ezek mennek.
Képesek 60 ezret kiadni különböző gyűjtői kiadásokért...
De a kedves kiadó látja,miből tud pénzt csinálni és ha sok emberke meg ez miatt vesz meg xy terméket egy adott platformra v ezért vesz platformot,akkor nagyon jól csinálják.
0
0
0
0
Ayistion avatar
Azért itt megint földhöz verném magam a röhögéstől, ha valaki megmondaná azt, hogy azok közül aki ezért sír, hány vette vagy fogja megvenni a játékot, és fog vele játszani. 😆 Érezhető hogy nagyobb számban vannak azok, akik csak csámcsognak a témán, mert van min. 😆
0
0
0
0
💬 4
gigazte avatar
@Ayistion: Már az első trailerek, és gameplayek alapján mindenki fosozta, és unalmasnak titulálta, szóval én azon lepődnék meg, ha valaki egyáltalán előrendelte az oldalról! Bezzeg most a Pókember miatt mindenki lemondja az előrendelést, és ez mind a köcsög Sony hibája, akinél eredetileg is vannak a Pókember jogok, szóval én nem is értem ez miért olyan nagy cucc... 😜 Biztos a jövőben lesznek olyan Playstation exkluzív tartalmak, ami miatt jogosan lehet majd szidni őket, de ennek még nincs itt az ideje!
0
0
0
0
no avatar
@gigazte: A Sony-nál egyedül a filmes jogok vannak.A kereskedelmi jogokat 2011-ben visszaadták a Marvelnek,a képregény jogok pedig soha nem lettek eladva.Szóval ezért ilyen "nagy cucc".
Mondjuk ez a játék már a legelső előzetes után egy foshalmaznak tűnt.2020-ban ,ennyi fejlesztés után elég gáz,hogy csak egy ilyen harcrendszert tudtak letenni.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@Ayistion: Tökmindegy. 1-2 hónap múlva úgy is fent lesz a kalózkikötőn valami brazil/orosz CPY törés, amiben még a Warner Bros hősök is benne lesznek. Spoiler!
Talán még Bozont is 😊
0
0
0
0
MentaStrike avatar
@Ayistion: Akarsz még jobban röhögni? KA szériás Intel procik = Nyitott szorzózáras Avengers Processzorok. Bárcsak vicc lenne, de ahogy ez kinéz, nem annak tűnik. [LINK]
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Mondjuk 1ebkent sem erdekelt nagyon ez a f@S de ezen a hiren jot rohogtem! 😂
0
0
0
0
Liptik avatar
A Pókember már rég nem a Sony kezébe tartozik, hanem az MCU tagja, azt kellet volna, hogy a The Amazing Spider-Man játékok kellene PS4-re csak kijönniük, az új rész meg PC-re is. (Direkt kiemelem a PC-t, mert az Xbox nem érdekel) A Csodálatos Pókember széria igen is a Sonynál volt, tehát azok a játékok lehetnének PS exkluzívak.
0
0
0
0
💬 1
thug85 avatar
@Liptik: A Pókember a Sony tulajdona ezért is volt az nem is olyan rég, hogy nem lesz több Pókember film az MCU égisze alatt mert összekaptak az anyagiakon. De azóta megegyeztek.
0
0
0
0
no avatar
Legalább a PC és xbox-os verzió olcsóbb lesz vagy pont annyi mint a ps-es mert az nagy pofán vágás mindenkinek.
ugyan azért fizetek ugyan annyit, de ha kevesebbet kapok akkor azért kevesebbet találok reálisnak.
0
0
0
0
Miniman1998 avatar
Ennyit arról, hogy mindenki számára elérhető lesz majd az ingyenesen bővülő tartalom...
0
0
0
0
Maros avatar
Egyék meg azt a szaros Pókemberüket, legyenek vele boldogok és legyen nekik Karácsony! Ne gondolják, hogy rá van valaki szorulva, vagy ezért fog valaki PS4-et venni! Vicc amit csinálnak! 😠😠😠
0
0
0
0
💬 10
kellpenzps5re avatar
@Maros: Ja! Mocskos exklúzívok 😆
0
0
0
0
TRACERHD avatar
@Maros: Én leírtam a véleményemet a játék fórumja alá, nézd meg.
0
0
0
0
Maros avatar
@TRACERHD: Láttam! 😉 Kívánom, hogy ezt törjék fel és módozzák meg, mert azt érdemlik! 😎
0
0
0
0
gigazte avatar
@Maros: Vitces vagy! 😂
0
0
0
0
Bukta avatar
@Maros: Elvileg nem csak pókember lesz exkluzív karakter hanem mások is. Vagyis pc gurun valami ilyesmit olvastam.
0
0
0
0
gigazte avatar
@Bukta: Én úgy értelmeztem, hogy nem a karakterekről szól a szöveg, hanem hogy több játéknál is lesznek hasonlóan playstation exkluzív tartalmak. Ami a lényegen nem változtat, mert ugyanúgy szívnak majd a többi platformon... 😊
0
0
0
0
Bukta avatar
@gigazte: Most visszakerestem, igazad van.
Rosszul emlékeztem.
0
0
0
0
Maros avatar
@Bukta: Azt nem értem, hogy akkor mi értelme van kiadni PC-re?! Ezek szándékosan húzzák az embereket?! De persze van pofájuk rendes játék áráért adni, meg a deluxe kiabást is 79,98 Euróért! Akkor legalább adnák olcsóbban!
0
0
0
0
Bukta avatar
@Maros: Nem tudom. Én kíváncsi vagyok milyen lesz a játék, már csak a marvel szeretetem miatt is, de én magasról teszek rá az ilyen exkluzív hülyeségekre.
0
0
0
0
Maros avatar
@Bukta: Valamilyen szinten ez lehúzás akar lenni!
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció