PlayStation-játékok közül a Gran Turismo 7 kapta az eddigi legrosszabb értékelést

Szerző: xoki | 2022. March 21. | hír | 5 hozzászólás

A játékosok nem igazán részesítették túl jó fogadtatásban a Gran Turismo 7-et, ugyanis a jutalomrendszer, a mikrotranzakciók és a folyamatos internetkapcsolat követelménye sokaknál kiverte a biztosítékot.

A széria előző részeivel ellentétben a Gran Turismo 7 kizárólag internetkapcsolat mellett játszható, amely főleg azok számára idegesítő, akik a dobozos példányt vásárolták meg. Múlt héten pedig közel két napra leállították a szervereket, és emiatt senki sem férhetett hozzá a játékhoz. Ez volt az utolsó csepp a pohárban, a felbőszült játékosok azonnal elkezdték lepontozni a játékot.

A kritikusok értékelései alapján jelenleg 87 ponton áll a játék, de a felhasználók összesített véleménye már 2 pont alatt van a Metacriticen. Ezzel a pontszámmal pedig a Sony Interactive Entertainment, a PlayStation Studios és a Sony egyéb kiadói egységeinek (SCEA, SCEE és SCEJ) legrosszabbra értékelt játékává vált.

Tovább rontott a helyzeten a legújabb patch, amellyel lecsökkentették a játékbeli jutalmakat. A játékosoknak sok esetben irreális játékidőt kell belefektetniük a játékba, ha egy új autót szeretnének megvásárolni. Úgy tűnik, ezzel a módszerrel próbálják népszerűsíteni a mikrotranzakciókat, miközben néhány kocsi akár 40 dollárba is kerülhet.

Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Payphoner avatar
Mindig is szerettem az autós játékokat, bár a szimulátor nem volt az erősségem sosem :D Viszont PS2-ön PS3-on is játszottam a GT sorozat valamelyik darabjával. De az hogy a játékbeli hangeffektek meg maga a menürendszer még mindig olyan gagyi hogy eszméletlen. Szerintem sosem volt egy innovatív játék.
0
0
0
0
💬 1
Andor1997 avatar
@Payphoner: Ez már csak ilyen kultúrális dolog! ⭐️
0
0
0
0
cabus26 avatar
"Gran Turismo 7 kizárólag internetkapcsolat mellett játszható"
Pedig ezek a mocskok nagyon erőltetik ezt sok helyen már évek óta.Nem bírják felfogni,hogy a semmi közepén még mindig,ha van xaros 10 Mbit/sec net van,nem mindenhol jár alanyi jogon az erősebb sajnos.
Ezt nem bírják felfogni,másrészt amúgy sem tetszik nekem sem,hiába van nekem normális internet.
3
0
0
0
santakigyo avatar
Mire jönne egy értékelhető játék PS-re...
Gyanús volt nekem amikor mutatták, hogy úgy lehet böngészni a kocsik között mint a valóságban egy hirdető oldalon, már csak az hiányzott, hogy valós pénzért szerezhessek kocsit.(Az érzés megmarad mint a valóságban, erre sincs pénz, arra sincs...)
Kár érte, de hátha kialakul.
0
5
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció