Phil Spencer megköszönte a PC-s játékosoknak a támogatást

Szerző: xoki | 2020. August 06. | hír | 5 hozzászólás

A Microsoft az utóbbi időben egyre nyitottabb lett a PC irányába, ezért lényegében teljesen lemondtak az Xbox-exkluzív címekről, amelynek köszönhetően a régi és új játékaik PC-re is megjelennek. Számos Xbox Game Studios cím lett sikeres PC-n is, ezért az Xbox fejese, Phil Spencer megragadta az alkalmat és megköszönte a PC-s játékosoknak a támogatást, illetve beismerte, hogy még mindig sok munka vár rájuk.

A Games for Windows Live szolgáltatás bukása és a Windows Store kezdeti nehézségeinek köszönhetően a Microsoft erőfeszítéseit nem igazán ismerte el a PC-s közösség, de most, néhány év elteltével végre komoly változtatásokhoz folyamodtak, amelynek köszönhetően például megérkeztek PC-re az Xbox Game Studios játékai, illetve most már az Xbox Game Pass szintén mindkét platformon elérhető. Ha mindez nem lenne elég, a cég játékainak egy része Steamen is elérhetővé vált, így mostantól nem fontos a Microsoft áruházát használni. Ezeknek köszönhetően jelentősen megugrott a játékok eladása, illetve azok népszerűsége is, és a későbbiekben ez még sikeresebb lehet, ha ezen az úton haladnak tovább.

A Microsoft jövőbeli játékai (pl. a Microsoft Flight Simulator és a Halo Infinite) egy időben érkeznek PC-re, Xbox One-ra és Xbox Series X-re, ezzel tovább növelve PC-n az Xbox címek népszerűségét.

Hozzászólások: 5
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
wgeorge85 avatar
Forza 6 Apex premiumosokat faképnél hagyták, köztük engem is, a végére egy fps drop halmaz lett.
Forza 7 is tele van pl. töltőképernyőnél 30 FPS alatti droppal, volt vele is sok hiba,
meg egyéb hiba is van a Porsche 911 High Speed Chase-nél konkrétan idióta az AI.
És ez csak a Forza...
0
0
0
0
no avatar
Tökéletes póló választás kedves phil. Az Xbox exkluzívok a state of decay állapotában vannak. Kezdve a State of Decay-el.
0
0
0
0
💬 2
Rocky12 avatar
@Palanova: Ez mekkora egy válasz már 😂 😂
0
0
0
0
gigazte avatar
@Palanova: Belegondolva nem véletlenül szar színű a póló! 😂
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció