PC-s verzióra utal a legújabb Final Fantasy 7 Remake trailer

Szerző: xoki | 2020. April 10. | hír | 9 hozzászólás

A Square Enix egyelőre még nem jelentette be a Final Fantasy 7 Remake PC-s verzióját, de a korábbi információk alapján elég valószínű, hogy nem marad PS4-exkluzív.

A PlayStation hivatalos YouTube csatornáján közzétett új trailer elég erős utalást tartalmaz a PC-s verzióval kapcsolatban. A videóban Yoshinori Kitase, a Remake producere mesél egy kicsit a játékról annak megjelenése előtt. A trailer kezdetén a „Gameplay captured on PC” felirat látható, amely alapján már létezik a Remake PC-s verziója is. Egyelőre nem tudni, hogy ez csak egy szimpla fejlesztői verzió, vagy már a kiadásra szánt PC-s játékba tekinthettünk bele egy kicsit.

A Final Fantasy 7 Remake egy évig biztosan PS4-exkluzív marad, ezt követően pedig egyre biztosabb, hogy egy PC-s portot is kapunk. Mellesleg a fenti videó alapján lehetséges, hogy a PS4 nem tudja majd elénk tárni ugyanazt a minőséget, mint a PC-re készülő port, vagyis nem pontosan az fogadja majd a játékosokat, mint amit a fenti videóban láthatunk, amely azért elég érdekes, hiszen jelen esetben a konzolra készülő felújítást népszerűsítik.

Final Fantasy VII Remake
Final Fantasy VII Remake
Final Fantasy VII Remake
Megjelenés: 2021. December 16. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték, Japán RPG
Fejlesztő: Square Enix
Hozzászólások: 9
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
xCube avatar
Még az első generációs fat PS4 -emen is gyönyörű a játék, alig hittem a szememnek hogy mit ki nem tudtak hozni belőle a fejlesztők.
0
0
0
0
vyne avatar
En vagyok az egyeduli, akinek ezek a final fantasy jatekok nem jonnek be?
0
0
0
0
💬 2
vyne avatar
@Botex22: Akkor megnyugodtam. 😃
0
0
0
0
gigazte avatar
Ez miért is cikk??? Alapból úgy volt, hogy több platformon is megjelenik...
0
0
0
0
cabus26 avatar
Örülök neki,hogy végül hack "n" slash játék lett és nem körökre osztott harcrendszere van,mint a Yakuza 7-nek. Idejétmúlt egy harcrendszer,mint a horror játékokban a fix kameranézet.
0
0
0
0
💬 2
sudosu avatar
@cabus26: nem mondanám idejétmúlt stílusnak. Körre osztott taktikai RPG-ről beszélünk (Persona 5 modern és jól működik). Én örültem volna neki, hogy legalább lehessen választani, hogy én taktikai módot akarok, vagy hack and slasht, mint FF XV-ben (bár nem voltam elajulva tőle)
Én ha hack and slashel akarok játszani ott a Devil May Cry sorozat.
Mondjuk a remaster eddigi tapasztalataim alapján (10 óra) inkább nagyobb fókusz van a történeten, mint a játékmeneten
0
0
0
0
cabus26 avatar
@sudosu: Inkább rétegstílus.Korrigálom magam!
Viszont így is nagy munka ezt megvalósítani,nemhogy még úgy,hogy kétféle stílusban megalkossák.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció