PC-re is megjelenik a Horizon Forbidden West Complete Edition

Szerző: xoki | 2023. September 27. | hír | 9 hozzászólás

Néhány hete röppent fel a hír, mely szerint a Horizon Forbidden West alapjátékot és kiegészítőjét egybeölelő Horizon Forbidden West Complete Edition PS5 mellett PC-re is megjelenik majd. Most, alig két héttel később a Sony hivatalosan is megerősítette a pletykákat.

Tehát a Horizon Forbidden West lesz a következő nagy PlayStation-játék, amely PC-s átiratot kap. A Complete Edition először PS5-re érkezik idén októberben, majd 2024 elején a PC-sek számára is elérhetővé válik a csomag. A pontos dátum nem ismert, de ugyebár februárban lesz két éve, hogy a szóban forgó játék megjelent. Ezt szem előtt tartva a Sony valószínűleg kétéves exkluzivitást írt elő, amely arra enged következtetni, hogy más belső fejlesztésű címeiknél is ennyit kell majd várnunk a portra.

Még mindig van néhány olyan PS4-exkluzív játék, amelyre tűkön ülve várnak a PC-s játékosok, viszont hivatalos forrás egyelőre nem erősített meg újabb átiratokat, de remélhetőleg hamarosan sort kerítenek rá.

Horizon Forbidden West
Horizon Forbidden West
Horizon Forbidden West
Megjelenés: 2024. March 21. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték
Fejlesztő: Guerrilla Games, Nixxes Software
Hozzászólások: 9
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
GamerFater82 avatar
Ki hitte volna.... Jah mindenki.....
0
0
0
0
Neo1989 avatar
Törölt hozzászólás
0
1
0
0
💬 1
no avatar
@Neo1989: ps-en ingyenes............ extra előfizetés tartalmazza... (mielőtt írnád, hogy előfizetés nélkül játszol, hát... anélkül meg az egész ps dolog semmit nem ér, zsebbenyúlós.)
0
0
0
0
SpongyiBob avatar
Jöjjön csak, minden Sony címnek örülök.
1
0
0
0
Miniman1998 avatar
Na véééégre...

Ghost of Tsushima már kicsivel több mint 3 éves, csak halk megjegyzés, kedves Sony!
3
0
0
0
💬 4
X9K338DA avatar
@Miniman1998: Jobban örülnék annak, mint ennek. A Forbidden West gameplay videók alapján átlag dögunalom modern open world stílustalan időtemetőnek látszik.
0
0
0
0
no avatar
@X9K338DA: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
X9K338DA avatar
Én nem szeretem "kimaxolni" a játékokat, én addig szeretem játszani őket, amíg szórakoztatnak. Ha szórakoztat, amíg kimaxolom vagy még tovább is, akkor addig, ha meg nem, akkor nem. Csak szimplán, amíg a Ghost of Tsushima érdekesnek tűnik, addig ez olyan benyomást kelt bennem, hogy a fő sztori végéig sem volna képes lekötni. Az AC-ket a(z) Unity/Rogue óta nem követtem, meg időben akkortól az Ubisoft játékokat úgy általában. Néhány ingyen osztottat behúztam, de azóta se próbáltam.

Munka és magánélet mellett egy 100 órás játék hatalmas időbefektetés. Nekem ez 2-3 hónap összes játékra szánható ideje. Hajlandó vagyok ennyit szánni játékra, ha biztos vagyok benne, hogy minőségi játékórákat kapok. Itt ez nincs meg. Elhiszem, hogy neked tetszik, jó szórakozást, de az hogy neked tetszik, nem garancia, hogy nekem is fog.
0
0
0
0
FrostyHUN87 avatar
@X9K338DA: Hm, 112 óra alatt platinázva, kiváló gamplay, jó tőrténet és brutálszép grafika. Valami azt súgja, hogy a hiba benned van....
0
0
0
1
X9K338DA avatar
@FrostyHUN87: Nincs bennem semmiféle hiba.
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Ez egy jó hír, mert remek játékkal van dolgunk!
2
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció