Menu
PC-re érkezik a Monster Hunter: World RE: 2 crossover eseménye
Szerző: xoki, 2020. február 05., hír

Múlt hónapban végre a PC-sek számára is elérhetővé vált a Monster Hunter: World Iceborne kiegészítője, de a konzolos verzióhoz képest a PC még mindig le van maradva egy kicsit. Szerencsére a hamarosan megjelenő új szörny és a Resident Evil 2 Remake crossover esemény tovább csökkenti majd a két verzió közötti különbséget.

A Resident Evil 2 Remake crossover sokak szerint a játék egyik legeltaláltabb eseménye. Karakterünk számára bekerülnek majd a Leon és Claire páncélszettek, de részt vehettek egy olyan küldetésben is, amely során zombivá változtok majd. Természetesen rengeteg új dekoráció és egyéb érdekesség várja még a játékosokat.

Az esemény mellett egy új szörny, Rajang is hamarosan bekerül a játékba. A gorillaszerű lény már február 6-án elérhetővé válik, de a crossover esemény esetében csak annyit tudni, hogy valamikor februárban rajtol el.

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 3
tivike avatar
7 hónapja | 2020. 02. 06. 08:54:45
#
Ennek semmi értelme. :)
Maros avatar
7 hónapja | 2020. 02. 06. 12:27:42
#
@tivike: Szerintem sincs értelme! 8-)
_AsheXp avatar
7 hónapja | 2020. 02. 06. 14:20:48
#
@tivike: Miért? Rengeteg crossover event volt már mhw-ban, final fantasys, resident eviles, witcheres, assassin's creed-es, mindegyikkel lehetett uj armorokat meg fegyvereket szerezni, sok órányi content és ingyen. Mi a baj vele?


Lite versions: