Overwatch: a teljes játékot újratelepíti a következő nagy frissítés

Szerző: xoki | 2018. November 10. | hír | 6 hozzászólás

Egyelőre még nem tudni pontosan, mikor is válik majd elérhetővé az Overwatch következő nagy frissítése, amely, mint kiderült, a szokásosnál sokkal terjedelmesebb lesz.

A Blizzard népszerű lövöldéjének következő nagy frissítése drasztikus változtatásokat hoz magával, például a kliens alapjait is átírják majd. Mivel sok back-end változtatásról van szó, nem oldható meg egy egyszerű patch telepítésével, ezért amikor ez a frissítés elérhetővé válik, a kliens teljes egészében újra fog települni. Ez pedig azt is jelenti, hogy a teljes játékot újra le kell majd tölteni. Pont ezért a Blizzard szeretné minél előbb felhívni erre a figyelmet, hogy a játékosok fel tudjanak erre készülni, főleg azok, akik nem rendelkeznek korlátlan kapcsolattal.

A Blizzard közleménye itt található, amelyet a későbbiekben frissíteni fognak az említett patch megjelenési dátumával is.

Overwatch
Overwatch
Overwatch
Megjelenés: 2016. May 24. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: Blizzard Entertainment
Hozzászólások: 6
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Rocky12 avatar
Szép, de mégis mi lehet egy ilyen frissítésben, az egész játék átalakul? (Nem követem az Overwatch-ot, szóval ebből a szempontból eléggé tudatlan vagyok)

De ez mindenképp egy érdekes dolog.
0
0
0
0
💬 2
Rockos avatar
@Rocky12: "csökkentik a töltési időt, optimalizálják a memóriát a gyengébb gépeken, csökkentik a PS4-es változat által használt lemezterületet, javítják a pályák hibáit, és felkészítik a játékot a jövőbeli tartalmakra."
Forrás: Gamestar
0
0
0
0
Rocky12 avatar
@Rockos: Köszi a gyors összefoglalást! 😀
0
0
0
0
gigazte avatar
Ekkora hülyeséget... 😂
0
0
0
0
💬 2
Nitakri avatar
@gigazte: Kíváncsi leszek rá 😃
0
0
0
0
Kelori avatar
@gigazte: Annak ellenére hogy fogalmad sincs a programozásról és a játékfejlesztésről valamit azért muszáj voltál idebüfögni igaz?
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció